More

  RECENTE POSTS

  *BORK BORK BORK*

  Terwijl in Nederland sommige mensen feest vieren over verzuipende vluchtelingen, hebben ze in Zweden een behoorlijk andere aanpak met betrekking tot vreemdelingen.Vorige week raakten twee migranten uit de EU gewond bij een aanval op hun kamp.

  Een onbekend persoon viel met een machete een tent aan, alvorens de tent in de fik te steken. Van haar geschreeuw werd de rest van het kamp wakker. Er kwam een andere man uit een caravan te hulp snellen, alleen om vervolgens door de onbekende man (waarschijnlijk in de 30) met een hamer op z’n hoofd geslagen te worden. Vier caravans zijn uitgebrand tijdens het incident.

  Ook gisteravond is er 2 keer een poging tot brandstichting (in modern media-nederlands noemt men dat tegenwoordig een aanslag) gepleegd bij asielzoekerscentra, waarvan één speciaal bedoeld voor kindervluchtelingen zonder begeleiding. Deze poging was zelfs min of meer geslaagd, maar gelukkig is er niemand gewond geraakt omdat oplettende omstanders de brand konden blussen voordat het centrum overging in een oven voor de heks uit Hans en Grietje.

  Het andere asielzoekerscentrum ging overigens niet in de fik – twee zakken met ‘brandbare substantie’ werden daar gevonden voordat de vlam in de pan schoot.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  9 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  9 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Illuminatus Magnus
  15/08/2015 - 19:16 19:16

  Maar verder moet Geert Wilders zijn mening natuurlijk wel kunnen blijven uiten, want daar heeft het natuurlijk helemaal niks mee te maken.

  Møhammed Said al Sahaf
  Antwoord aan  Illuminatus Magnus
  15/08/2015 - 22:27 22:27

  Onzin. Heeft er alles mee te maken, elke keer als Wilders de muil open trekt stap ik op de fiets richting Stockholm om daar wat asielzoekers in elkaar te meppen. Geef blanke Zweden daar dan zelfs cursussen Nederlands zodat ze alles wat Geert zegt zelf kunnen lezen.

  Bert
  Bert
  Lid
  Antwoord aan  Illuminatus Magnus
  15/08/2015 - 22:38 22:38

  Als jij denkt dat dit met Wilders heeft te maken of die domme site, leeft u in een kleine wereld. In afrika worden vluchtelingen net zo hard aangevallen. Mensen zijn niet dol op vluchtelingen, ook zonder gekke facebook pagina’s (ergens in de krochten van met 10 tokkies) en wilders. Het staat mij niet aan wat Wilders zegt. Maar hij predikt nergens geweld. Integendeel.

  Ik kan ook wel wat incidenten met moslims opnoemen (zelfs vanuit het binnenland) en dan menen dat het de schuld is van de Koran en dat islam en zo allemaal maar verboden moet worden. Maar dan zou ik in net zo’n kleine wereld leven als wilders, of qua grote, de jouwe.

  Poligraf Poligrafovich Sharikov
  Antwoord aan  Illuminatus Magnus
  16/08/2015 - 13:10 13:10

  Tuurlijk heeft dit precies met Wilders te maken. Hij predikt geen geweld, behalve dat linkse demonstranten in de knieën moeten worden geschoten. En we zijn in oorlog met de Islam. En die oorlog heeft een naam: Jihad. Ja, precies diezelfde jihad als in de CAR, Nigeria en Syrië. Wilders is de Abu Bakr-al Baghdadi van Europa. En aanslagen zoals deze zijn door hem geinspireerd.

  Maar hij moet kunnen zeggen wat hij wil. Ik zou het alleen wel fijn vinden als hij ook af en toe eens nadenkt over de gevolgen.

  Møhammed Said al Sahaf
  15/08/2015 - 22:21 22:21

  En dan mis ik nog die schandalige aanslag op die asielzoekers afgelopen week bij IKEA.

  Møhammed Said al Sahaf
  15/08/2015 - 22:46 22:46

  Overigens vind ik poging tot brandstichting door twee zakken brandbare vloeistof te laten liggen en dan gaan wieberen de naam poging niet eens waard. Zeker weten dat niet een van de asielzoekers wilde BBQ’en en de spiritus per ongeluk buiten liet liggen? Net zoiets als die brandbom in een Zweedse moskee die uiteindelijk kortsluiting bleek te zijn geweest? Of die fik in eeen Brusselse moskee waarvan elke witman en z’n moeder de schuld kreeg tot bleek dat de dader een soenniet was die de sjietische bezoekers niet zo lief vond?
  Wacht gewoon even met je woedende postje tot de daders bekend zijn.
  En iedereen, wie dan ook, die een kinderverblijf in de hens zet mag van mij dood. Dat dan weer wel.

  Hangmat
  Lid
  15/08/2015 - 23:26 23:26

  Toen Adam en Eva van den verbooden vrucht hadden gegeeten en daardoor konden zien welke kleuren de menschen hadden, waren zij gevlucht en hadden van schaamte hun deelen bedekt met vijgebladeren.

  Lucifer, die zich na de Woede van de Heere God in de gedaante van Geert Wilders had verstopt in een duistere grot, lachte ondertussen in zijn vuischtje. In deze duistere omgeeving zou hij rustig den Eindtijd kunnen voorbereiden waarbij er weer vele zwarte zielen per spoor naar het Hellevuur afgevoerd zouden kunnen worden!

  Hier zien wij de oorsprong van het kwaad in deze wereld. De mens had zich verkocht aan Geert Wilders. Met de val van de mens kwam de zonde, het verval en de dood in de wereld. En daarmee ook het kwaad.

  Genesis 3:1-7

  wout
  wout
  Antwoord aan  Hangmat
  16/08/2015 - 21:23 21:23

  Wilt gij meer of minder zwarte zielen?

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN