More

  RECENTE POSTS

  Bijna Weekend, tijd om eens lekker een potje te hakken!

  Haha, ja, nee, het is inderdaad niet Woensdagmiddag. Je weet wel, de middag waarop Flepz0r zijn niet onaangename hakken-fetisj botviert op jullie Retecool-bezoekers.

  En toch gaan we hakken. Het is immers bijna weekend en in het weekend moet er gehakt worden. De spaanders ruimen we maandagochtend wel weer op. En toch ben ik bang dat ik jullie ietwat ga teleurstellen met het stukje hakken naar demense toe dat je zo dadelijk hieronder te zien krijgt.

  We gaan namelijk kijken naar het “Wereldkampioenschap wezenloos over een parkeerplaats heen en weer zwalken, en tegelijkertijd dingen kapot hakken en snijden met een lomp mes en ondertussen je andere hand op je rug, of in je zak houden terwijl je verder eigenlijk totaal geen leven hebt, 2017“. Dat is een behoorlijke mond vol voor een sport waar wij hier in de redactiebunker tot vandaag nog NOOIT van hadden gehoord: Blade Sports.

  De nogal knullige website zegt dan ook eigenlijk wel genoeg over het professionele niveau van deze “sport”. En ik zet sport niet voor niets tussen aanhalingstekens, want ik denk dat zelfs Raymond van Barneveld zoiets heeft van “gasten, dat kan je toch geen sport noemen”. Daar denken de joelende toeschouwers overigens totaal anders over. Nu ja, dames en heren, op deze herfstige vrijdagmiddag presenteren wij u: Blade Sports.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  8 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  8 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Flepz0r
  Beheerder
  15/09/2017 - 15:29 15:29

  Jezus, zelfs hobby-horsing is minder sneu.

  Bismarck
  15/09/2017 - 16:14 16:14

  “En toch ben ik bang dat ik jullie ietwat ga teleurstellen”

  *Diep teleurgesteld Aussie en Kappa’s weer in de kast opbergt*

  Monade
  15/09/2017 - 16:45 16:45

  Kat het om naar “Angry White Man Terrorism Championships” en beits het hout diepbruin, en ik zie mogelijkheden.

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  15/09/2017 - 17:29 17:29

  Besef wel dat dit hier de FINALE betreft.
  De creme de la creme van de bladehakkers.

  In de voorrondes zijn er lieden weggedragen die zichzelf per ongeluk een of meerdere armen afgehakt hebben. Dit is een serieuze sport en de enige reden dat het in dit filmpje niet gevaarlijk overkomt is dat deze jongens het allemaal zo onder controle hebben. Het lijkt kinderspel.

  Als moeder de vrouw thuis vraagt om even een paar sneetjes brood af te snijden dan weigeren ze dat uiteraard subiet! De arm moet ten alle tijden ontzien worden.

  Een genot om naar te kijken; als je de regels kent natuurlijk. Anders lijkt het net een stel grote kwijlende kleuters dat stoer doet met een zakmes.

  Er bestaat ook een versie voor ingeoliede dames in hele kleine bikini’s, maar ik kan zo snel de youtube link niet vinden…

  Microzot
  Microzot
  Gast
  15/09/2017 - 17:33 17:33
  Ketsman
  15/09/2017 - 17:39 17:39

  Het heeft wel iets weg van een supportgroep voor getrouwde mannen.
  comment image

  Weirdoinventor
  Lid
  15/09/2017 - 19:22 19:22

  Ik vind het wel tof, het ziet er namelijk uit als een sport die ik zou kunnen doen. Ik heb tenslotte vaker met dat bijltje gehakt. Eeeeen ik heb er al de bouw voor.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN