More

  RECENTE POSTS

  Bidden zonder in de kerk te zitten is zinloos aldus Bisschop Neophytos

  Ja, daar is hij weer hoor, onze genieten van anaal=homokind, rouwen om vermoorde kinderen is stom, want abortus, coronavirus krijg je niet in de kerk, want kerk en homo’s stinken bisschop is weer terug met een heel nieuw schijtverhaal.

  Dit keer heeft hij bedacht dat het een slecht idee is om gelovigen niet in de kerk te laten voor diensten ook al is dat verboden vanwege de coronette op het meest oostelijke eiland in de EU, want een kerkdienst zonder schapen, dat is onorthodox. En laten die kasthomo’s nu net orthodox zijn en niet onorthodox, dus is Bisschop Neophytos van plan gewoon alle regels te negeren en de kerken open te blaffen.

  “The church has had its own sacred tradition and its own laws and sacred rules for two thousand years to ensure and maintain the psychosomatic health of the faithful,” he commented.

  Zie je dat overleden tante Annie? Dat coronavirus is psychosomatisch. Je beeldt je alleen maar in dat je dood bent. En het is duidelijk hè, demensen willen naar de kerstmis, dus of de regering niet allemaal rare maatregelen wil nemen voor de volksgezondheid, want de kerk is belangrijker. Het is te hopen dat die narcistische teringprutsers allemaal covid krijgen en sterven voor het vaccin er is.

  5 2 stemmen
  REET DEZE POTS!

  3 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  3 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Jokkebrok
  13/12/2020 - 18:11 18:11

  Kunnen we onze Rotterdamse Neofiet niet even langssturen bij deze naamgenoot om hem luid en duidelijk uit te leggen dat ie z’n muil moet houwe?

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  14/12/2020 - 10:08 10:08

  Als je ECHT gelooft dat God alles bepaalt dan kun je inderdaad gewoon naar de kerk gaan. Uit volle borst zingen en je buren keihard in het gezicht blaffen, want het maakt kennelijk toch niks uit wat jij wilt. God houdt je gezond of God laat je doodgaan.
  Maar trek dat dan ook gelijk verder door. Geen autogordel om, met je ogen dicht oversteken, nooit naar de dokter, nooit een helm dragen; nooit je tanden poetsen. En spring uit het raam in plaats van de lift te nemen.
  Jesus Saves!

  Maar zo rotsvast is dat geloof kennelijk niet. De schijnheiligheid druipt er vanaf. Het blijft op een of andere manier altijd beperkt tot zaken die niet direct jezelf treffen of waarvan je stiekem weet dat de “ongelovigen” het dan wel voor je op zullen lossen.

  Bismarck
  14/12/2020 - 14:45 14:45

  Voor het zingen dus eh… de kerk in?

  Laatst bewerkt op 3 jaren geleden door Bismarck

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN