More

  RECENTE POSTS

  Vermoorde kinderen moet je niet om rouwen, want abortus

  En ja, het is woensdag, dus weer een post over Neophytos Masouras, de aarsbisschop van Morphou, Cyprus. En wat heeft onze hosmobaard nu weer bedacht na het handkarren op DAP hosmopr0n?

  Wellicht meegekregen in het nieuws, er was een legerofficier op het eiland, die had 7 mensen vermoord, waaronder 2 vrouwen met hun jonge kind. De lichamen had hij vervolgens met cement in koffers in een meer en mijnschacht gedumpt. Weinig jofele gozer zegmaar, hele land logischerwijs geschokt. Maar volgens Bisschop Neophytos moet je niet rouwen om de dode kinderen, want, er wordt ook abortus gepleegd en das net zo erg.

  Dan ben je dus een redelijke koekwaus. Bedoel, je bent al de weg kwijt als je bij iets vreselijks roept zoals “JA MAAR TRUMP EN NOORD-KOREA ZIJN OOK ERG!!11!!!EINZ”, maar dit is next level. Zelfs Trump schijnt “Also, also also” gezegd te hebben. Nu is de Orthodoxe kerk in Cyprus nogal een dingetje, ze bezitten ongeveer een derde van het land op de rots en hebben inspraakrecht op alle nieuwe wetten (ja, raarrrrr). Maar in een breuk met “regulier” hebben de politieke partijen en zelfs uiteindelijk de kerk afstand genomen van de uitspraak.

  De vraag is welke lijken hierna uit de kast komen vallen bij de bisschop.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  3 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  3 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  31/07/2019 - 12:14 12:14

  Rukken en menstruatie zijn sowieso moord:

  https://youtu.be/fUspLVStPbk

  Bismarck
  31/07/2019 - 12:53 12:53

  Misschien de moeder van die militair ook eens aan de tand voelen, want volgens een op Cyprus gangbare theorie zou die logischerwijs tijdens haar zwangerschap plezier gehad moeten hebben aan het vermoorden van mensen.

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  31/07/2019 - 15:41 15:41

  OK, de man is overduidelijk gestoord en hoort in een inrichting.
  Op zich is er niets vreemds aan. Een beetje grote stad heeft tientallen idioten op straat rondhangen die de meest afschuwelijke dingen schreeuwen.

  Wat wel vreemd is, is dat er nog mensen aandachtig naar deze man zitten te luisteren.
  Waarschijnlijk omdat het verschil met een doorsnee prediker erg moeilijk te zien is.
  De een is gewoon een gestoorde geestelijke en de ander een geestelijk gestoorde.

  Het verschil tussen “dode kinderen zijn helemaal niet erg” en “men wilde ons niet binnenlaten en dus trokken we 7 keer om de muren heen waarna we met Gods hulp iedereen (incl. kinderen) doodden en dat was geweldig” is dan ook niet zo heel groot.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN