More

  RECENTE POSTS

  Genieten van anale sex tijdens zwangerschap = homokind

  U denkt wellicht dat het te heet is voor sex. Maar das natuurlijk onzin. Ze is al opgewarmd! Sterker nog, een beetje spuug op de roede is niet nodig, want alles is al doorzeikens nat van het zweet. U glibbert zo dat tuinpad af haar voortuin in.

  Belangrijk is echter dat u, mits de frau zwanger heeft, niet de artiesteningang pakt, tenzij ze daar een grafhekel aan heeft. Het is namelijk na lang wetenschappelijk onderzoek veel homoporno kijken duidelijk geworden voor de aarsbisschop bisschop van Morphou, Neophytos, dat vrouwen die genieten van anale sex tijdens de zwangerschap hosmokinderen krijgen.

  We hebben nogal veel vragen. Zoals hoe de bisschop dat ontdekt heeft, alsook hoe lesbiennes gemaakt worden. De hypothese in de bunker is dat vrouwen die een orgasme krijgen bisensuele kinderen krijgen en meer dan één orgasme in 9 maanden lesbo. Proof us wrong, gaan wij even wat scharende vrouwen bestuderen voor de wetenschap.

  5 1 stem
  REET DEZE POTS!

  3 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  3 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Skyclad
  Skyclad
  26/07/2019 - 15:48 15:48

  Lesbiennes worden natuurlijk gemaakt wanneer de vrouw ooit is gebefd en dat kon waarderen. En waaarschijnlijk worden atheisten volgens hem gemaakt wanneer de vrouw instemde met de sex.

  bla
  bla
  Antwoord aan  Skyclad
  30/07/2019 - 17:20 17:20

  Alvast mijn excuses voor alle lesbiennes die ik gemaakt heb..

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN