More

  RECENTE POSTS

  Homo’s stinken en bidden geneest ze!

  Welkom in de Nederlandse jaren 50, of vorige week dinsdag op Cyprus. Want onze favoriete gyroshaatbaard Neophytos Masouras, de aarsbisschop van Morphou, Cyprus, heeft even z’n wetenschappelijke erectie met de wereld gedeeld.

  Want na het (opnieuw) uren aaneen kijken van homoporno op Pornhub heeft Neophytos geconcludeerd dat homo’s stinken. Gelukkig heeft hij ook de eindoplossing, want je kunt hosmo dus genezen door geen seks meer te hebben en te bidden. En Bisschop Neophytos van Morphou weet dat omdat hij zich al twee weken niet meer in z’n reet heeft laten neuken en toch dagelijks op z’n knietjes voor een Heer zat. Dus hoppa, dat werkt ook voor iedereen.

  LHBGTIWTF organisaties op Cyprus logischerwijsch bunkerhard in op de kast en ze hebben de video van de verbale spuitpoep online geblaft zodat iedereen mee kan kijken bij mensen met denkbeeldige vriendjes. Headdeskfilmpje hieronder:

  Mocht u nu hoofdschuddend denken, gelukkig komt dat in Vernederland niet voor, think again. Hier de docu Ellie aan de verkeerde kant die gisteren op de treurbuis kwam. Ellie zelf heeft chronisch hosmo, maar is gelukkig wel recent genezen verklaard van Politie.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  6 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  6 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Broeder Bolognese
  30/07/2019 - 13:14 13:14

  En dat zegt een vent in een jurk? ’nuff said.

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  30/07/2019 - 13:47 13:47

  Nou een beetje gelijk heeft ie wel hoor. Ik moest laatst nodig naar de WC en er was alleen een openbaar toilet binnen bereik. Daar kwam net een homo uit die had zitten poepen. Wat een lucht zeg…
  Als hij eerst 5 minuten had gebeden voor het toiletbezoek was ik net voor hem geweest en was er dus niks aan de hand geweest.
  Nee, die haatbaard is zo gek nog niet.

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  30/07/2019 - 13:49 13:49

  Maar verder krijgen vrouwen die uitsluitend anale seks hebben nooit Homo-kinderen, dus daar zit hij dan wel weer flink naast.

  bla
  bla
  30/07/2019 - 17:22 17:22

  ik denk dat het probleem zich oplost als deze haatbaarden zichzelf opofferen.. liefst anaal

  gehaktbal
  gehaktbal
  Gast
  14/02/2021 - 17:47 17:47

  bah vieze mensen zijn het die homo’s ja echt wel waarom dragen we anders mondkapjes das toch tegen homo’s

  Yasser a
  Yasser a
  Gast
  Antwoord aan  gehaktbal
  05/08/2021 - 23:07 23:07

  Nou inderdaad wat een lucht zeg gewoon bah die flikkers

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN