More

  RECENTE POSTS

  “Bescherm jezelf!” Maar dan tegen kwakzalverij

  De ScreenFloww van Floww International B.V., de Biostabil 2000 van Bruno Santanera en de Anti-Straling sticker van Morgen is Nu. Allemaal hulpmiddelen die je moeten beschermen tegen het gevaar dat straling heet (Zoals je weet heeft alles straling en niet alleen je televisie of je telefoon. Alles straalt!)

  Gisteren konden jullie lezen over de strapatsen van Lange Frans en zijn ScreenFloww die er voor zorgt dat deze snuivende en zuipende nep-rapper er toch nog een gezonde levensstijl op nahoudt. Vandaag gaan we even kijken naar nog zo’n briljant product: de anti-straling sticker van de hippies van Morgen is Nu.

  stralingUiteraard is ook deze keer de techniek gepatenteerd en ook uiteraard is deze keer de techniek meerdere malen wetenschappelijk bewezen:

  Ons product is gepatenteerd en diverse malen wetenschappelijk getest door bekende instanties in Duitsland, Frankrijk en Engeland

  Maar ook uiteraard is er geen enkel echt onderzoeksrapport te vinden van de wetenschappelijke onderbouwing over de werking van deze anti-stralings sticker, met “ingebouwde” antennes. Wat wel te vinden is, is de prijs. En die is uiteraard niet mals voor vijf stickertjes met een stukje metaalblad er in: €78,-. Maar ho! Wacht! Dit is een koopje! De stickers kosten namelijk per stuk €19,50. Bij de aankoop van een setje van 5 anti-straling sticker krijg je er dus één extragratis en voor niets! Het hoe en waarom je zo’n sticker zou moeten aanschaffen, wordt hieronder haarfijn uitgelegd.

  En waar werkt die sticker dan allemaal voor? of tegen natuurlijk, het is maar hoe je er naar kijkt. Nou, voor behoorlijk wat apparaten:

  Het product werkt tegen elektromagnetische straling van o.a. televisie, pc, wifi, magnetron, navigatie en wekkerradio. Plak de sticker op de achterkant van uw mobiel of draadloze telefoontoestel. Bij de overige apparaten aan de voorkant plakken

  Dus bij de televisie wel gewoon ergens midden op het beeldscherm plakken, maar bij je telefoon werkt het net zo goed op de achterkant. Ho! Wacht! Maar dat is nog niet alles, want de gepatenteerde techniek is verhervernieuwd:

  De sticker is verbeterd en is nu ook geschikt voor 3G en 4G. In plaats van 12 antennes in een laag heeft de sticker nu 40 antennes, ingebouwd in vier lagen.

  40 antennes! Ingebouwd in vier lagen! ECHT! WAAR! Nu begrijp je waarom die stickers zo pleurisduur zijn, want dergelijke microtechnologie komt niet voor de gratis natuurlijk, dat begrijpen jullie ook wel!

  nicohaak2Man man man, kennen jullie Nico haak nog? Deze zanger van het lichtere levenslied deed eind jaren 80 ook een Lange Fransje met een bionische armband. Dit zou hem het eeuwige leven geven, maar in 1990 viel hij om wegens een hartaanval. Elk nadeel hep z’n voordeel, want nadat de ambassadeur van de Bionische Armband blijkbaar toch dood kon, viel de fabrikant van dit stukje oplichterij in armbandvorm net zo hard om. Je zou het bijna iets gaan hopen. Maar dat doen we natuurlijk niet, want dat is zeer ongepast. Welke BN-er mag wat jullie betreft de anti-straling sticker gaan promoten?

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  11 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  11 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  E.R. Deoz
  11/02/2016 - 18:57 18:57

  En ik maar denken dat een telefoon helemaal niet werkt zonder signaal/straling. Ik zal wel een te kritische consument zijn, die geen 78 euro over heeft voor 5 nagenoeg waardeloze RFID stickers.

  Ik vermoed dat ik met 14 euro per rol eigenlijk nog veel te weinig vraag voor mijn gepatenteerde universele lichtmetalen Radiation Guard Plus.

  Trollbuster
  Lid
  11/02/2016 - 19:25 19:25

  Maar, maar, alleen Henk en Ingrid/ Nederland mijn Vaderland-figuren vallen hier toch voor? Das toch alleen maar win-win als je die geld afhandig maakt?
  Waarom zetten we geen bedrijf op om RC hiermee te financieren?

  zeehond
  11/02/2016 - 23:15 23:15

  Zanger Rinus heeft mijn voorkeur

  Hangmat
  Lid
  11/02/2016 - 23:31 23:31

  Tot wie richt zich deze post? Heeft reet soms geheimzinnige vibraties ontvangen dat deze site bezocht wordt door goedgelovige new-age types en probeert hij deze te bekeren? Of is deze post juist bedoeld om die types uit te lachen? Behoor ik wel tot de doelgroep?
  Vara-cabaret, een moraalpreekje, domme lieden uitlachen, af en toe een stukkie kunst/ muziek, een auto hier en daar, een paar blote billen en de wereld draait weer doorrrr.. Wat doe ik hier? (en waarom reageer ik überhaupt)? Jaja lieve mensen, het is tijd voor introspectie 😉

  Hangmat
  Lid
  Antwoord aan  Reet
  11/02/2016 - 23:55 23:55

  ik zit liever een beetje op de achterste rijen (meer overzicht)

  Alpha Kenny Wun
  12/02/2016 - 05:59 05:59

  Dikke plus voor de verwijzing naar de Nico-Haak-Is-Er-Ook-Aan-Doodgegaan-Armband! Al liep volgens mij de helft van de mensen met zo’n ding van de Blokker omdat ze ‘m er nog wel leuk uit vonden zien. Kan je van zo’n sticker of staaf niet zeggen.

  Verder wil ik geen kwaad woord horen over Nico Haak!

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  12/02/2016 - 17:26 17:26

  Net zoals de “Als beste getest” kreet alleen iets zegt over hoe goed er getest is, maar niets over het resultaat van die tests, kun je hier ook alle kanten op met de wetenschappelijke tests.

  Zelfs als de antennes de straling op zouden vangen en in tegenfase exact even sterk weer uitzenden (iets wat echt niet gaat gebeuren) dan nog zou het de bronstraling niet uitdoven.
  Er zou slechts een interferentiepatroon met knopen en buiken ontstaan. In die buiken kan de amplitude tot wel twee maal zo groot zijn!!! Extreem gevaarlijk dus, die stickers.

  Als je iemand tegenkomt die er eentje op geplakt heeft, zou ik er maar met een grote boog omheen lopen.
  Of zelf even een Ds Ploppo antistralingsstickersticker opplakken. Die doet het effect weer teniet. Te koop in de Rete-webshop. Gratis levering in de hele Benelux. En als je een foto post waarin je er eentje op de reet van je zus geplakt hebt, krijg je 50% korting op de volgende bestelling.

  Grijpstra
  12/02/2016 - 22:15 22:15

  cashFloww

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN