More

  RECENTE POSTS

  Bedrijven mogen religieuze klanten weigeren

  Premier Rutte heeft een omstreden wet getekend die bedrijven het recht geeft religieuze klanten te weigeren. Zij mogen dit van de Premier doen op atheïstische gronden, zo meldt persbureau Reutcools donderdag. De Tweede Kamer heeft met grote meerderheid ingestemd met de wet. Ons land wil op deze manier voorkomen dat Europese wetgeving bedrijven in Nederland kan dwingen religieuzen als klant te accepteren, iets dat in tegenspraak met het rechtvaardigheidsgevoel in ons land zou kunnen zijn, aangezien religieuzen zelf van die hypocriete griezels zijn die te pas en te onpas anderen, zoals homoseksuelen, uitsluiten. Tegenstanders van de wet stellen echter dat de nieuwe wet discriminatie is: het hindert namelijk religieuzen in hun eeuwenoude recht om anderen te discrimineren. Tegenstanders van de wet zijn bang dat deze consequenties kan hebben die de economie van zou kunnen schaden, maar vrijwel de gehele Tweede Kamer gaf te kennen dat dit hun harige reet zou roesten. “Dit gaat om grotere dingen dan alleen geld“, aldus de Premier.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  3 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  3 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Ds. Ploppo
  Redacteur
  27/03/2015 - 11:18 11:18

  Een prima wet! Zo’n reli-kwezel zou zomaar al z’n geld aan de kerk kunnen geven waarna hij mijn rekening niet meer kan betalen.
  Ik mot ze niet als klant tenzij ik me er tegen kan verzekeren. De premie daarvoor voeg ik dan wel aan het factuurbedrag toe. “Religie-toeslag” of “Kerkheffing” 14 EUR.
  Ik ben alleen bang dat er geen verzekeringsmaatschappij te vinden is die het aandurft.

  Verder OLO@ topicplaatje

  Weirdoinventor
  Lid
  27/03/2015 - 12:08 12:08

  “Ook de populaire gamersbeurs Gen Con en het kerkgenootschap Disciples of Christ, dat in 2017 een enorme conventie in de hoofdstad wil organiseren, hebben al laten weten zich ernstig te beraden.”

  Bam, licht in de duisternis. Het is waarschijnlijk een of andere hele enge sekte, aan de naam te horen, maar hierbij hebben ze mijn steun in alles waarover ze van mening verschillen met zeg de paus.

  En van die burgemeester van Indianapolis hoop ik ook dat hij een fijn gedoogachtig beleidje in elkaar draait dat neerkomt op een dikke middelvinger.

  behanger
  Beheerder
  27/03/2015 - 12:14 12:14

  Mag ik vragen om dynamische filters op retecool? Als je RC voor het eerst bezoekt, krijg je de vraag “gelooft u in God?” en als je daar “ja” invult, dan ga je linea rectum door naar het NSFW hoekje.

  Godverdomme wel jonge misdienaartjes en weeskinderen neuken, maar als een volwassen vent er voor uitkomt dat ie liever met een man leeft, dan moet ie geweigerd kunnen worden.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN