More

  RECENTE POSTS

  Bad Lip Reading: de awesome gameshow Debate Night

  Tijd voor wat luchtigs. Over minder dan een maand wordt de nieuwe president van de VS gekozen en deze Goldmember gaat de aanloop daarnaartoe eens van een stukkie dichterbij bekijken de komende weken.
  Tjongejonge, Trump en Hillary, wat een duo. Tijd voor een Bad Lip Reading! In de spannende gameshow ‘Debate Night’ spelen ze de bekende spelletjes: ‘I Can Do This’, ‘5 Favorites’ en ‘Time To Act’. Wie vind jij de winnaar?

  Natuurlijk waren er van de zomer nog meer interessante spelers te zien tijdens de Democratic National Convention. In de volgende Bad Lip Reading leer je van Michelle Obama wat een player is, heeft Bernie Sanders het over Hickory Nick en legt Hillary uit hoe je Trump kunt verleiden. Dat blijkt verrassend makkelijk te zijn, maar dat zal niemand verbazen. Barack Obama zegt dat een aantal woorden zou moeten bestaan, al vinden we hier dat de laatste die hij noemt natuurlijk gewoon een activiteit voor in de slaapkamer is.

  In april namen Bernie Sanders en Hillary het nog tegen elkaar op, maar in het eerder genoemde spel ‘Time To Act’ gaat Bernie nat op het laatste onderdeel. Wel gaat het er verder bijzonder muzikaal aan toe. Bernie brengt met verve zijn liedje ‘God gave us balls (talum tadum)’ ten gehore. Hillary beschuldigt hem er echter van dat hij in haar kleine voetjes kneep toen ze hem in zijn Porsche zag.

  Als je warm loopt voor dit soort Bad Lip Readings, dan moet je zéker eventjes de fokking briljante versie van een bekend Bublénummer bekijken. Überhaupt trouwens! Dit heeft voor de rest geen ene moer te maken met de presidentsverkiezingen natuurlijk, maar fuck dat. Het is awesome. Russian Unicorn is zonder dollen minstens veertienhonderd keer beter dan het origineel! Je. Moet. Dit. Zien. Zet het volume van je computer maar vast op max. Waarschuwing: deze krijg je de komende veertien dagen niet meer uit je hoofd.

   

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  2 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  2 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Ds. Ploppo
  Redacteur
  20/10/2016 - 18:22 18:22

  LOL, beter dan het echte debat in ieder geval.
  Wat schokkend blijft is dat volgens de polls het merendeel van de mensen Clinton beter vond, terwijl de laatste meeting van clear-real-politics vandaag helemaal geen verschuiving in het stemgedrag toont. Het verschil blijft een procent of 6; zelfs iets kleiner dan een week geleden.

  Ik voorspel dat de Clinton stemmers denken dat de buit binnen is; dat de VS echt niet zo stom zal zijn om Trump president te laten worden en dus niet zelf gaat stemmen.
  De boze domme blanke mannen gaan wel naar de stembus. Trump wint en achteraf is iedereen net zo stomverbaasd als bij de Brexit.

  Overigens gaat Trump als president helemaal niks voor elkaar krijgen. De senaat gaat overal tegenin en hij sluit een akkoordje dat hij doet wat ze zeggen als zijn hotels 4 jaar fiscaal uit de wind worden gehouden.

  Weirdoinventor
  Antwoord aan  Ds. Ploppo
  24/10/2016 - 18:33 18:33

  De senaat gaat braaf de partijlijn volgen, en met een republikeinse meerderheid betekent dat de lijn van president Trump. En dissidenten halen ze er gewoon uit.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN