More

  RECENTE POSTS

  Astrologe Nathalie Kriek geeft zelf toe dat ze een oplichtster is

  Dat zien we niet vaak zeg. Iedereen op Retecool weet dat wij een broertje dood hebben aan <s>new age kwakzalverij</s> astrologie en andere paranormale bagger.

  In dat opzicht is het best verfrissend dat een dame, die haar centen verdient met paranormale meuk, klip en klaar zegt dat het onzin is:

  niemand verkrijgt er enige vorm van inzicht door. Sterker nog, eigenlijk heeft niemand er iets aan

  Maar ondertussen leent ze zich wel om voor de Telegraaf (ondanks totale bagger, volgens de nieuwe hoofdredacteur toch een serieus nieuwsmedium) om daar voorspellingen te doen via haar setje tarotkaarten, want:

  Wel blijft zij zich bezighouden met tarot en astrologie, hetgeen volgens Kriek een zeer leerzame manier is om meer zelfinzicht te verkrijgen. Dit omdat zowel astrologie als tarot voornamelijk gebaseerd is op psychologie en niet op het paranormale

  Nee, dat is het niet. Het is oplichterij. Tijdens het typen van deze post stuurde ik een aantal linkjes over mevrouw Kriek naar Bas Taart en die zit nu al een half uur volledig schuimbekkend door het lint te gaan. Omdat zijn reacties eigenlijk perfect weergeven wat wij, en ongetwijfeld jullie ook, van Nathalie Kriek vinden, kwak ik ze hieronder integraal neer:

  ASTROLOGIE IS GEBASEERD OP DE WAANIDEEËN DAT STERREN DIE ONMETELIJK VER WEG ZIJN ZICH BEMOEIEN MET HOE JOUW LEVEN GAAT! EN TAROT IS EEN GODDAMN KAARTSPELLETJE, NET ZO GEBASEERD OP PSYCHOLOGIE ALS GODDAMN KWARTETTEN!

  SCHIET DAT WIJF MET EEN HARPOEN NAAR DE MAAN! BRANDEND!  RAAAAAAAGHHH!!!! JOURNALIST! ZE IS JOURNALIST, ZEGT ZE1

  Aldus Bas Taart dus. Check hieronder de bewuste video waarin ze dus voorspelt dat Geert Wilders de volgende minister president wordt.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  9 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  9 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Ketsman
  16/03/2017 - 15:55 15:55

  Ik geloof niet in astrologie, als maagd ben ik sceptisch van nature.

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  16/03/2017 - 15:55 15:55

  Je baseren op planeten, sterren en tarot-kaarten is exact hetzelfde als je baseren op wat je ingefluisterd denkt te krijgen door een verzonnen vriendje.
  Na gisteren zijn er 35 zetels in de 2e Kamer gereserveerd voor mensen die zo hun beslissingen laten beïnvloeden. Dat waren er eerst nog maar 23.
  Een fijne gedachte….
  Iedereen die had gehoopt dat ontkerkelijking nu eindelijk eens een parlement op zou leveren dat bv religieus onderwijs af zou schaffen komt bedrogen uit.

  Bismarck
  16/03/2017 - 16:04 16:04

  En dat terwijl Nathalie toch een hardcore Retecool-fan moet zijn, gegeven die Ninjauil-tattoo op haar keel.

  horrorneefje
  Lid
  16/03/2017 - 16:10 16:10

  Zolang ze mijn roede maar niet wichelt.

  wouzer51
  wouzer51
  Gast
  16/03/2017 - 16:31 16:31

  Ze is er toch eerlijk over? Ze zegt precies wat het is en wat het waard is. Dat is toch geen oplichting? Ze is gewoon tot bezinning gekomen, maar ze kan niets anders dan wat ze deed. Ze is er alleen eerlijk over.

  Weirdoinventor
  Lid
  16/03/2017 - 19:03 19:03

  Mwah, ze zat er toch niet veel verder vanaf dan Maurice de Hond.

  Weirdoinventor
  Antwoord aan  Weirdoinventor
  17/03/2017 - 08:54 08:54

  Dus blijft voorlopig de beste voorspeller van dit soort dingen toch Paul de Octopus, god hebbe zijn tentakelige ziel..

  Wacht eens even, tentakels? Zou ik dan toch met een vergiet op mijn hoofd…

  Nah.

  trackback
  02/11/2019 - 12:45 12:45

  […] zijn hoofd heeft, maar kennelijk ook één ERIN. In het stuk dat hij en vriend Reet publiceerde op Retecool, ontbreken namelijk hele flarden essentiële tekst waarin ze mij hebben […]

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN