More

  RECENTE POSTS

  Anaal verhaal

  We zijn tamelijk anaal gefixeerd met z’n allen, is je dat wel eens opgevallen? We hebben schijt aan alles, willen bepaalde irritante mensen met een object snoeihard in de aars neuken als het even kan en voelen ons met regelmaat genaaid. En dat terwijl het onderwerp ‘anaal’ ergens ook weer behoorlijk taboe is, al helemaal voor heteroseksuele mannen. Waar komt onze fascinatie voor die opening en alles wat eruit komt of in gaat vandaan?

  Stop ‘t in je mond

  Er was eens een dag dat iemand dacht: “Verrek, dat harde ding dat uit de reet (sorry OGL) van die kip daar mietert, hè… Als ik dat nou eens een minuutje of vier kook, dan kan ik ‘t pellen en opeten!” Hoe kóm je erop. Het komt uit de aars van een kip, dude! In 2016 gebeurt het echter nog steeds dat er uit het niets mensen op de gedachte komen om spullen die anaal geproduceerd worden te nuttigen. Wel eens van de peperdure koffie Kopi Luwak gehoord? De koffiebonen worden eerst opgevreten en uitgescheten door een civetkatachtige ‘Loewak’ en vervolgens schoongemaakt en geroosterd. Deze bonen worden dus niet zozeer anaal geproduceerd, als wel anaal verwerkt middels een amazing anaal fermentatieproces. Je moet het maar verzinnen. Dan hoef ik het niet eens te hebben over de crème van nachtegalenschijt die geisha’s op hun smoelen smeerden, toch? Oh, het bestaat nog steeds.

  Pron

  Naast het gebruik in nuttigbare dingen komt het anale verhaal in porno ook met grote regelmaat voor de dag. Leuke spulletjes en vleeskroketten gaan erin, ter erotisch vermaak, maar dan voornamelijk bij de dames. Dit is opmerkelijk als je bekijkt hoe insane hoog het percentage heteroseksuele mannen is dat anale fun kan waarderen. Laat ik het na grondig onderzoek op zo’n 75% tot 80% schatten? (Legio mannen die nu keihard “Neeeee” roepen natuurlijk, maar dat is voornamelijk omdat het subject anaal gewoon nooit terdege geïntroduceerd is, toch? Prima, ‘neeee’ je maar een slag in de rondte, je weet zelf ook wel dat de anus een hartstikke erogene zone is.) Je kunt overigens ook al genieten van baby Jezus in je sterretje trouwens. Wat? You heard me. Laat het Héctor maar niet horen, straks dreigt hij het internet op te blazen.

  Het is niet voor iedereen hetzelfde. De een ziet of voelt er graag wat in gaan, de ander voelt of ziet er liever wat uit komen en een derde houdt het op neutraal genot op de pot. Allemaal prima, maar laten we niet ontkennen dat we er toch iets mee hebben.

  Mijn tip: don’t knock it till you try it. Met olijfolie.

   

  1 1 stem
  REET DEZE POTS!

  7 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  7 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Frodooh
  Lid
  13/12/2016 - 16:27 16:27

  Fijne Analyse (duikt weg)

  MadDieu, drukt zijn snor
  13/12/2016 - 17:24 17:24

  Dat klinkt als software ontwikkelen met cros-platform programmeer talen, zoals Java.
  En dan alleen op MickySoft Windhoos uitrollen.

  Caduchon
  Caduchon
  Lid
  14/12/2016 - 00:03 00:03

  God gloeiende kut anus, grotesnor is mij net voor (rijmt dus is waar). Nooit geen olie gebruiken. Beste is glijmiddel op siliconen basis zoals inderdaad bijvoorbeeld Pjur.

  Tussen jullie en mij, dat heb ik begrepen van een vriend. Zelf zou ik nooit… 1/666

  Bismarck
  Antwoord aan  Caduchon
  14/12/2016 - 05:34 05:34

  Dat Pjur hè, vooral niet verwarren met Pur.

  teringbibber
  teringbibber
  Gast
  15/12/2016 - 17:50 17:50

  Goh dat Retecool na 20 jaar eindelijk zijn sterretje heeft gevonden zeg! Hulde! Ik zeg stop alles erin wat je kan vinden nu het nog kan! Straks in het bejaardenhuis hebben we toch allemaal geen grip meer op onze kringspier.

  trackback
  13/02/2018 - 14:00 14:00

  […] olijfolie […]

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN