Ajax-coryfee Sjaak Swart kan er absoluut niet over uit dat Ajax F6 het kampioenschap pas in een beslissingswedstrijd tegen PSV veiligstelde. Swart walgt van de het jeugdteam uit Amsterdam.

“Typisch weer zo’n luie volgevreten patatgeneratie. In onze tijd zou dat nooit gebeurd zijn. Toen was alles sowieso beter. Ik hoop dat ze uitgehuurd worden aan Fortuna Sittard en later net zulke zuurpruimen worden als ik. En ik hoop dat ze zoveel hebben gegeven dat ze hun vriendin komend weekend niet kunnen jeweetwellen. Belachelijk toch? Dat staat daar helemaal uit hun dak te juichen alsof ze de Champignons League hebben gewonnen. In onze tijd zou dat nooit gebeurd zijn. Toen was alles sowieso beter. Die scheidsrechter deugde trouwens ook voor geen meter. Waarom? Gewoon, omdat ik dat zeg. Ik ben Mister Ajax, jeweettog?

En als ik die jonge gasten zie juichen na afloop, alsof ze wereldkampioen zijn geworden, die gekken. In mijn tijd wonnen we tenminste ook echt de wereldcup. Daar is nog een lied over gemaakt. Ajax wint de wereldcup. Mooie tijd was dat. Na de wedstrijd kun je lullen wat je wil. Dat doet PSV ook. Meneer De Jong hoor ik met zijn grote mond, hij heeft babbels. Wat lullen ze nou dat ze zo goed zijn in Eindhoven? Ik kan een paar wedstrijden opnoemen dat ze ook gematst zijn. In onze tijd zou dat nooit gebeurd zijn. Toen was alles sowieso beter. Iedereen ken lopen zuigen. Maar Ajax is de mooiste club. Iedereen moet zijn mond houden en gewoon voor Ajax blijven.”

0 0 stemmen
REET DEZE POTS!
Abonneer
Laat het weten als er
guest
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Bismarck
11/05/2016 - 10:26 10:26

WDN is op met dat voetbal alweer? Kunnen we het niet over sport hebben? Tom Dumoulin gaat nota bene aan de leiding in de Giro.

grotesnor
11/05/2016 - 16:07 16:07

Sjaak Swart is een jankmeubel. En verder wat Bismarck reaguurt! Foebal, pfffff.

Sjofels de Pofels
13/05/2016 - 16:09 16:09

Woon in Eindhoven wist niet eens dat we kampioen, of bijna kampioen waren totdat ik het gejuich hoorde.
Maar zo’n butthurt video vind ik dan wel weer mooi; verliezen en dat toch klagen dat het aan andere factoren ligt, net een referendum.
Foebal.. pfff