More

  RECENTE POSTS

  John Oliver bewijst waarom je leuter groter wordt als je Retecool leest

  Wetenschap. Dat is leuk. Beetje prullen met experimentjes hier en daar en vlats, brekende doorbraak naar demense toe. Maar soms zuigt het harige apenkloten. Nu kent u dat moment vast wel.

  U zit lekker een stukje te kleien op de porceleinen troon en u hebt echt bijna heel nu.nl gelezen. Echt, zelfs “Entertainment” bent u langer blijven hangen dan voor uw bloeddruk goed is.

  En dan komt u bij de vergaarbak, de bowels of hell, de verzamelbak van zinloze kutartikelen die de stagair geplaatst heeft en de “wetenschappelijke” onderzoeken uit de categorie “Wij van WC Eend adviseren WC Eend”. Een organisatie dat een onderzoek doet dat heul goed in het eigen straatje past en daar dan ruchtbaarheid aan geeft door lollige of geinige weetjes te presenteren als kneiterharde feiten.

  John Oliver besteedde daar eergisteren aandacht aan over dat er echt volstrekte bullshit verkocht wordt onder het mom van “maar het is wetenschap”. Dat soort onderzoeken hebben doorgaans zoveel met wetenschap te maken als Eurovision met kwalitatieve muziek.

  Een grote lul? Nee, reet is even naar de kapper. We hebben nog wel diverse andere blonde Germaanse boys voor je in de redactie? Of zoekt u liever een meisje in schoolmeisjespakje? Plus Like ons nog even snel op Facebook, voor we opgepakt worden. Daarnaast zijn wij heel erg veel dingen aan het retweeten op Twitter.
  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  1 REACTIE

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  1 Reactie
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Opa Rator
  Opa Rator
  10/05/2016 - 18:38 18:38

  Voor iemand die in zijn profiel ‘professioneel taalnazi’ genoemd wordt, is dit wel een dramatisch stukje.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN