More

  RECENTE POSTS

  Agent een “Blije Aap” noemen mag!

  U weet, op den RC’s volgen wij de acties van de hermandad met gespitste ogen. Vanuit legale stappen oogpunt volgen we daarnaast ook de procedures waar de Politie in verwikkeld is. Soms is dat saai maar soms komen er leuke weetjes naar boven. Zo mag u van het Hof Den Bosch zo’n werkschuwe stakert dus “Blije aap” noemen alsmede “sukkel“. Niet ons idee, dat zeggen de befkoningen in Den Bosch.

  “Werkschuwe” zou in dat kader ook moeten kunnen wanneer er die dag een staking gepland is, “blauwe boon”, indien ze het reguliere apenpakje aanhebben, of, wanneer je een wat mompelend exemplaar hebt met bovenlipbeharing, probeer dan eens “brommende bromsnor”. Grappen maken over de snor is overigens bij een agentesk gleufdiertje dan weer per definitie een dingetje. Thread lightly there. Het voorgemelde artikel gaat trouwens over een Helmonder die aan de stap was in Gemert. Dus kijk op basis van de omgeving waar u bent of u twee- danwel drielettergrepige woorden inzet. Zoals het een kommjoenittie drivvun weplok betaamt verwachten wij natuurlijk uw meest vindingrijke vondsten in de commentaarpanelen hieronder. Daar zal tijdens werktijden een jurist van de onvolprezen vereniging Retecool Juridisch aanwezig zijn die aldaar u van advies en feedback kan voorzien zodat u bij uw arrestatie kunt roepen “RETECOOL MADE ME DO IT”. Vergeet u niet die arrestatie te laten filmen?

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  2 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  2 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Møhammed Said al Sahaf
  19/09/2015 - 12:26 12:26

  Homo. En dan zonder voorvoegsel als vieze of vuile want daarin zie ik de belediging wel.
  Wil er bij mij niet in dat mensen hiervoor veroordeeld worden. Agenten die dit als belediging zien zouden wat mij betreft ontslagen moeten worden net als rechters die mensen hiervoor veroordelen. Je geeft impliciet aan dat homo’s niet deugen.
  Of zouden ze je ook aanpakken als je ze hetero noemt?

  dingest2
  dingest2
  Gast
  19/09/2015 - 15:11 15:11

  legalestappenoogpunt*
  tread*

  En met een beetje respect voor onze dienders is ook niks mis. Waarom moet iedereen zo’n grote bek hebben tegenwoordig?

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN