More

  RECENTE POSTS

  200 days later: duct tape blijft de shit

  Precies 200 dagen geleden schreef ik voor de allereerste keer over het meest briljante product ter wereld; duct tape. (Dit wordt overigens ook wel ‘duck tape’ genoemd.) Dat duct tape snoeihard heerst is algemeen bekend, dat heeft namelijk eindbaas der eindbazen MacGyver ons in de jaren 90 al geleerd. 100 posts later is het tijd om het toch nog eens over deze geniale uitvinding te hebben. Duct tape is en BLIJFT DE SHIT!

  Hartje nineties

  De nineties waren eigenlijk best awesome. We hadden allemaal toffe dingen en andere dingen hadden we gewoon nog helemaal niet, wat dan ook wel weer puik was. Wacht even, het ging toch over duct tape? Jazeker. Wat zwam je dan over de nineties? Herinner je je DuckTales nog, de cartoon met die geweldige intro die je -waarschijnlijk in het Nederlands– uit je hoofd kende? “Het leven is een wervelsto-ho-horm, hier. in. Duck. Stad.” Daar is een parodie op gemaakt, met als titel… je raadt het al. Probeer dat liedje nu nog maar eens uit je hoofd te krijgen. (Wat een oorwurm, dat was ik alweer bijna vergeten! Weet je nog wat een oorwurm was?)

  Duct tape challenge

  Begin 2016 bleek er opeens een geschifte challenge te zijn waarin duct tape een hoofdrol speelde. Oh nee toch, niet wéér een challenge… Ja. Want hypes en zo. Na de bellybutton challenge (passed), de A4-challenge (zo goed als passed), de mannequin challenge (de rest van de redactie was helaas nogal non-coöperatief hierbij) was er dus ook een challenge waarbij duct tape het lijdend voorwerp was. Het viel te verwachten. Deze challenge hield in dat idioten tieners iemand vastplakten (bijvoorbeeld aan een stoel) en dat die randdebiel puber dan moest zien los te komen. Ja, dat kan inderdaad een behoorlijke challenge zijn en soms niet zo chill aflopen. (Voor bondagefun raden wij van Retecool trouwens liever andere producten aan, zoals hand- of enkelboeien van leer.)

  Mythbusters

  Jamie en Adam van Mythbusters hebben duct tape op wel zó veel verschillende manieren getest dat er een complete serie aan gewijd is. Je kunt er een brug en een katapult mee maken, maar het allerbeste is natuurlijk wel overleven op een onbewoond eiland en dan onze plakkende eindbaas gebruiken voor verschillende slimme toepassingen. Duct tape; het plakt, het fixt, het heerst!

  Mocht ik ooit mee mogen doen aan Expeditie Robinson, dan is een rolletje zilvergrijze magie wel iets wat ik stiekem in mijn rugzakje ga stoppen. Al was het alleen maar om toch eens die bikini van te maken…

  duct tape

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  3 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  3 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Ryan Private
  Ryan Private
  Gast
  13/02/2017 - 12:53 12:53

  Congratz met je 100e post! Je weet wat ze zeggen: “If you can’t fix it with duct tape you haven’t used enough”

  Susan Heklicht
  13/02/2017 - 14:23 14:23

  O ja, die bikini. Niet om zelf aan te trekken, natuurlijk, want je krijgt hem nooit meer uit.Het gaat al zeer doen als ik eraan denk.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN