President Trump wil dat zijn travel ban voor mensen uit zeven moslimlanden weer opnieuw wordt ingesteld. Ook wil hij een bedrag van $725…

Tremendous travel ban

Trump wants travel ban back and $725 dollars

DELEN HEERST HARD
VORIGE HEERSPOSTFalen met het Duitse volkslied
VOLGENDE HEERSPOST200 days later: duct tape blijft de shit
Terra Incognito is een shapeshifter. In een zombie-apocalypse zou ze eruitzien als just another zombie en dus veilig door de snarlende massa kunnen lopen. ImportFriezin, schrijfster, dertiger en het token wijf in de bunker. Mocht je ooit haar ware gedaante zien; ze schijnt te reageren op "Hey, Terra!".

Reaguur dan!

2 reaguursels op "Trump wil zijn travel ban terug en $725!"

avatar
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
Toxteth O'Grady

RubertoLucifer

@Retecool. De images in de comments worden altijd uitgetrokken in de hoogte en zien er dus fucky ducky uit. In de code zijn er 3 classes aan deze image toegewezen: attachment-thumbnail size-thumbnail & wmu-attached-image. Op dit element staat een max-height van 1024px en een vaste hoogte van 1024px. Als je bij deze classes (of één van deze classes, kies maar welke je het toftste vindt) de gewone height van 1024 px weg laat, dan is de thumbnail flexibel in hoogte en ziet het niet meer fucky ducky uit.

Ik wilde dit even laten weten, want het zou zonde zijn als deze fout erin zou blijven staan en de rest er prima uitziet.