More

  RECENTE POSTS

  14 dingen die racistischer zijn dan een vergiet op je hoofd

  De Frysk heeft meningen over dingen. Zo vindt hij dat het dragen van een vergiet je een racistische klootzak maakt. Dat mag hij vinden, maar we hebben redenaties van Donald Trump met meer inhoudelijke overtuigingskracht gezien.

  Er was zelfs een boekje van ene Adolf waarbij een hele etnische religie gemotiveerder weggezet werd als de satan (m/v, ook parttime) dan in het broddelwerkje wat De Frysk een blog noemt. En begrijp ons goed: we zijn in de bunker ook tegen racisme. Maar niet tegen het verongelijkte racisme roepen als het werkelijk slaat als de uitgerekte kut van Kim Holland op een Bongo (of een willekeurig ander Afrikaans percussieinstrument) waarvan bovendien het vel niet gespannen is. En daarom, als stukje service naar de mensen toe, presenteren wij u vandaag 14 dingen die racistischer zijn dan een vergiet op je hoofd:

  Banaan
  Apen eten bananen dus als je een banaan eet ben je een racist want dan noem je negers apen, als blanke zijnde. We laten het concept van een bananasplit, waar bruine chocolade over een overduidelijk blank fruit wordt gegooid, wel even aan uw verbeelding over.

  Racistisch toetje. Duidelijk.

  Katoen
  Katoen werd ooit door slaven geplukt. Dus het dragen van katoen is racisme. Altijd en overal. Sowieso: een beetje blanke met klasse draagt zijde.

  Blanke. Met klasse.

  Koffie
  Koffie is zwart en koffiebonen worden ook door negers verbouwd, dus koffie drinken is dubbel racisme. En als je er dan nog witte amandelmelk in doet, ben je helemaal erger dan Hitler

  Voorvechter van Amandemelkracisme
  Voorvechter van Amandemelkracisme

   

  Sharon Dijksma
  Blank, massief en in een machtspositie. Sharon Dijksma moet dus wel racistisch zijn

  Nee, Sharon, die arm moet gestrekt

  De Bus
  Er was ooit een tijd dat zwarten in de bus achterin moesten zitten en dus is elke bus, en helemaal dat kutprogramma van SBS, racistisch.

  Bus naar het oosten.

  Sprookjes
  Ooit een neger in een sprookje gezien? Nee? Dat komt waarschijnlijk omdat de excuusneger een rol had als stemacteur voor de pratende ezel. Dit is een gerucht, maar het toont duidelijk institutioneel racisme aan.

  Excuusneger

  Kranen
  Van de week hoorden we het nog: het Witte Huis werd door slaven gebouwd. Daarna werd slavernij afgeschaft en sindsdien zijn kranen uitgevonden zodat je minder negers hoeft te betalen om gebouwen te bouwen, want daarmee werd het makkelijker. Duidelijk racisme.

  Blanke banenpikker

  Regen
  Water is nat, dus is regen racistisch. Tenslotte leven negers van nature in zonnige landen en blanken van nature niet.

  Raksisme, dat voel je aan je water.

  Hotels
  Hotels? Ja. Je reinst racisme. Ooit een hotel met zwarte lakens gezien? Precies.

  Het licht is ook nog eens blank!

  Breda
  Breda is ook een probleem. De stad van Willem van Oranje en de militaire academie. De prinsenstad. En wat zijn alle prinsen? Juist: geen neger

  Racistische probleemstad

  Asfalt
  Asfalt is zwart en je rijdt er overheen. Dat staat duidelijk symbool voor White supremacy. Dus is elke snelweg racisme. Overigens geldt dat ook voor klinkerwegen want daarmee insinueer je dat negers niet kunnen spellen.

  Onderdrukking!

  De maan
  Kijk, als de maan helder verlicht en wit is, wordt hij pas voor vol aangezien. Maar als hij gedeeltelijk zwart is, net meer ondanks dat er geen verschil is in massa. En dat is racistisch.

  Niet vol

  Schoolborden
  Ja. Schoolborden. Wit krijt op een zwarte achtergrond, dat schreeuwt om verontwaardiging – en dan kan je tegenwoordig ook nog verf krijgen om andere objecten op dezelfde racistische manier neer te zetten.

  Eigenlijk is alles wat u geleerd heeft racisme.

  Whiteboards
  Echt? Moeten we dit uitleggen? Van die notitieborden die overal dominant zijn in plaatsen waar de beslissing gemaakt worden. Het is eigenlijk niets meer dan weer een manier van de machtige witte man om zijn witheid overal uit te stralen.

  Mother of Racism
  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  3 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  3 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Møhammed Said al Sahaf
  03/08/2016 - 14:11 14:11

  Nonkel Dolf zou apetrots zijn geweest op al die antiracisten die blijmoedig zijn Neurenberger theorietjes aan blijven vullen door elke week wat willekeurige rassen te creëren teneinde nog wat meer mensen van racisme te kunnen beschuldigen.
  Maar hé, als je met het creëren van nog weer wat meer rassen en onderdrukten de boel (het ‘debat’) nog verder kan smoren en verstikken moet je het natuurlijk vooral niet laten.
  Geen racistischer volk dan die zogenaamde antiracisten met hun eeuwige focus op, en benadrukken van, kleur en verschillen.

  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  03/08/2016 - 14:48 14:48

  Mag ik Breda, prima stad, inruilen voor dit?

  MadDieu, drukt zijn snor
  04/08/2016 - 19:41 19:41

  Een vergiet op je hoofd? Dat hoort in de keuken te blijven net als mijn vrouw.

  http://img2.izismile.com/img/img9/20160804/640/funny_picdump_1269_640_high_19.jpg

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN