no bankers allowedVanaf 26 April 2014 zal Israel een taskforce uitzenden naar Nederland. Uit onderzoek is gebleken dat veel van de bankiers in Nederland die bovenmatig graaien of een Israelisch paspoort hebben of op andere wijze Joodse roots hebben. Aangezien Israel de nodige kennis in huis heeft van deze verstrekkende Joodse graaipraktijken is in goed onderling overleg besloten om de kennis van de Joodse staat in te zetten om ook in Nederland op het gebied van het voorkomen van graaipraktijken de neuzen dezelfde kant op te krijgen. De woordvoerder van de AFM stelde: ”We hebben collega’s die meewerken, om snel informatie over te dragen om juist het verschil te maken en niet meer dat vreselijke aantal van vorig jaar te hebben.’’

Reaguur dan!

10 reaguursels op "Israel gaat ondersteuning bieden om graaien van bankiers te beperken"

avatar
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
Ome Mc

Beetje vreemd geformuleerd in dat artikel. Ik neem aan dat het om Liaison officers gaat, waar gewoon een bestaand netwerk van is.

trekpet

En dan vindt die Erik van de Jakhalzen het extra erg dat het gehandicapten waren, terwijl ik dan denk: ja je krijgt wel een fles bier voor je pan, maar je ben toch al gehandicapt, dus je hebt het niet eens in de gaten. Enfin, niet relevant, maar wel een dingetje waar je ook niemand over hoort.

cspr

Hoe zit dat met de Belgische verkeerspolitie?

Nisses

Koddig, je veranderd een paar steekwoorden en plots heb je een heel ander en (enigszins beschamend/verrassend) geloofwaardig verhaaltje… Grens tussen realisme en cynisme is mij inmiddels aan het vervagen…

teringbibber

Ik neem aan dat je weet hoeveel celstraf er op Stemmingmakerij en Opruiing zit, Flep?

wout

Wat nou weer, waarom die analogie met joden? Is het aanpakken van een buitenlandse bende nu ook al racisme?

Ds. Ploppo

Prima plan Flep! Maar het blijft symptoombestrijding. Zodra de Israëlische steun wegvalt vervallen ze weer in hun oude patroon. Beter is het om die Joodse bankiers uit hun bankenwereldje te halen en een tijdje in een wat eenvoudiger behuizing in een rustige omgeving (ergens in Polen bijvoorbeeld) her op te voeden. In plaats van iets tijdelijks heb je dan meer een soort eind-oplossing.

Bismarck

Goed van Israël man! Zou Roemenië ook eens moeten doen met al die Roemeense zakkenrollers hier op koninkjesdag!

N=1

Post van het CIDI in 3…2…1…

Hangmat

kan iemand het zoutvaatje even doorgeven?