More

  RECENTE POSTS

  Zondagsfilmpjes 70

  Het is de zondag na pakjesavond en u bent waarschijnlijk nog een beetje aan het bijkomen van al dat gezuip dat u deed om het leed van wéér net niet dat ene dat u zo graag wilde hebben, een beetje te verzachten. Maar gelukkig heeft u het overleefd. Dat betekent voor vandaag dus lekker op de bank hangen en filmpjes kijken! In deze editie schotelen we u een Brits/Australisch sci-fi/fantasy-nadenkertje en een Hong Kongnese drugsfilm met schietmomenten voor. Al naar gelang uw stemming en voor elk wat wils dus.

  Frequencies / OXV: The Manual – VK (2013) – Darren Paul Fisher

  In a world… Oh nee, dat was een tijdje geleden. Maar goed. In een wereld waar de frequentie waarop je trilt, je geluk en je levensloop bepaalt, wordt Zak verliefd op Marie. Zak heeft een hele lage frequentie en Marie juist een hele hoge. En dat mag en kan dus niet hè! Zak wil Marie echter per se hebben, dus gaat hij alle natuurwetten tarten om dat voor elkaar te krijgen. Frequencies heeft wat aanlooptijd nodig, maar is uiteindelijk een erg prima filmpje, waar de liefhebbers op het vlak van een aantal wetenschappelijke disciplines nog wel even over na kunnen filosoferen.
  Sci-Fi/Fantasy/Drama – MvD 8.0 – IMDb 6.9RT 100%MagnetEN subs

  Du Zhan / Drug War – Hong Kong (2012) – Johnnie To

  Drugs are bad mkay. En zeker als je voor het produceren van 50 gram ervan, de doodstraf kunt krijgen. Die doodstraf hangt een drugscrimineel boven het hoofd. De enige manier om eronder uit te komen is door met een undercoveroperatie van de recherche mee te doen. En zo geschiedt. Drug War is een erg onderhoudend wat-je-verwacht-dat-krijg-je-ook-filmpje. Dus dingen met schieten en niemand is te vertrouwen. U hoeft dus geen diepgaande karakterstudies te verwachten. Waar u wel op kunt wachten is de shoot-out die er aan het einde inzit (geen spoiler) want die kan zich bijna meten met die legendarische schietpartij in Heat.
  Actie/Misdaad – MvD 7.5 – IMDb 7.0RT 94%MagnetEN ondertitels.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  1 REACTIE

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  1 Reactie
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Johnny Drama
  Johnny Drama
  06/12/2015 - 21:32 21:32

  Regisseur Johnny To van Drug War is sowieso wel een baas. Triad Election, Mad Detective. Zeker onderhoudend! By the way, vrijdag Sicario gezien in de bios. Beste film van het jaar.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN