More

  RECENTE POSTS

  Ook zinloos: deze dingen in en aan je lijf

  Het menselijk lichaam is een bizar apparaat, dat je toch nodig hebt om het leven mee door te komen. Idealiter zorg je dan goed voor dat apparaat, zodat er niks stuk gaat, maar dat doen de meeste mensen natuurlijk niet optimaal. Je wilt namelijk meestal ook nog kunnen genieten van dat leven en louter glutenvrije sojagranenyoghurt vreten is niet relaxed. Vleesch en bier ftw. Toch zijn er onderdelen in en aan je lichaam die echt nergens op slaan.

  We gaan de bekendste onderdelen die zinloos zijn eventjes doornemen. Weet je er nog meer? Ram ze gerust in de comments en rant erover hoe stupid ze zijn.

  1 Tepels op mannen

  Alle leuke items en activiteiten met erotische impact daargelaten, hebben tepels op mannen geen enkel nut. NEE, doe er geen piercing doorheen, want dat is echt heel lelijk en een turn-off voor 99% van de vrouwen. En link, want je zult maar eens blijven haken en dan je tepel eraf scheuren. Er groeit over het algemeen een hoop haar uit en rond de tepelhoven bij mannen, alsof er van die langpootspinnen onder de huid zitten die naar buiten proberen te komen. Mannentepels zijn meestal ook nog eens superklein en extra vies en saggy op moobs. De natuur zou een voorbeeld moeten nemen aan Ken.

  zinloos

  2 Verstandskiezen

  “Hoi, wij zijn kiezen die je helemaal niet nodig hebt en we gaan je lekker dwarszitten.” Letterlijk! Assholes. Ze kunnen verkeerd groeien, gaan ontsteken of je andere kiezen een verkeerde kant op laten gaan. En dan moeten ze er dus uit en dat is ook geen feest. Eerst een naald in je bek om de boel te verdoven en dan iets met messen en tangen. Hou op, schei uit. Zinloze dingen. Groei er dan niet, joh.

  zinloos

  3 Blinde darm / appendix / wormvormig aanhangsel.

  Als iemand weet wat het nut van een blinde darm is, mag ie het zeggen. Naar mijn weten kunnen blinde darmen voornamelijk gaan ontsteken, met alle ellende van dien. Waarom zit dat ding er dan, als het geen functie heeft? Overigens hebben mensen het eerder over het ‘wormvormig aanhangsel’ als het gaat over de blinde darm, maar dat blijkt eigenlijk een heel ander orgaan te zijn. Gewoon allemaal weglaten als het toch niks doet.

  zinloos

  4 Oorlellen

  Er zijn twee versies: vaste en losse. De vaste variant zitten in zijn geheel aan het hoofd vast, joh, maar de losse zijn wat druppelvormig. Vaak staan oorbellen in losse oorlellen beter dan in vaste, maar dat kan een meningsdingetje zijn. Voor de rest hebben oorlellen echt helemaal geen functie. Het is meer dat het oor dacht van: “Ik moet ergens stoppen, laat ik dat hier eens doen met een random stukje huid. Hoi!” Zinloos.

  zinloos

  5 Lichaamshaar

  Wenkbrauwen snappen we. Zweet in je ogen is niet heel relaxed, maar voor de rest is het echt waanzinnige bullshit in 2017. Borsthaar, beenhaar, tepelhaar, okselhaar, schaamhaar, reethaar, echt, waarom zit die crap er? Het gaat alleen maar jeuken en soms is het ook nog tamelijk onaantrekkelijk. Haren kunnen gaan ingroeien of schuren tijdens falderie, faldera. Stom. Weg ermee. Borsthaar op mannen kan trouwens in combinatie met wat spieren wel leuk zijn. Hehehe. Rughaar daarentegen is blegh.

  zinloos

  Bonus: navel

  Okay, in de baarmoeder is een navelstreng hartstikke nuttig, maar zodra je geboren bent is dat litteken dat overblijft totaal zinloos. Sommige zijn heel diep, zodat er rommel in gaat zitten. Anderen zien eruit als een kattenaars of hebben een of andere rare bobbel. Kortom, het percentage dat je je navel in je leven zinnig gebruikt is slechts 0,8% als je 85 wordt en 8,5 maanden in de baarmoeder zit te lurken via je navelstreng. (Een zwangerschap duurt helemaal geen negen maanden!)

  navel

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  2 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  2 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Susan Heklicht
  31/05/2017 - 15:33 15:33

  Oksel- en schaamhaar spelen een belangrijke rol bij de dosering van feromonen. Wist je dat niet?

  Wokboy
  02/06/2017 - 23:11 23:11

  [quote]Waarom zit dat ding er dan, als het geen functie heeft?[/quote]

  Evolutie, yo.
  Intelligent Design is zó 33 AD.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN