More

  RECENTE POSTS

  Zijn dat twee Roel van Velzens in je broekje, of ben je gewoon blij me te zien?

  Na een avondje ribs en bier ervaren we hier ter redactieburelen toch wel een zekere mate van opgeblazen gevoel de volgende ochtend. Het menselijk lichaam is er niet op gebouwd om een kuub verreke naar binnen te rammelen en ook bier is na een hectolitertje of wat ietwat overdaad.

  Gelukkig zijn we nog nooit een redacteur kwijtgeraakt aan een opgeblazen gevoel, opgeblazen ego’s hebben we wel vaker afgescheid van genomen, maar een ego kun je niet in kilo’s uitdrukken. Wie wel opgeblazen was, is een mokkel uit Rzeszów (gezondheid), die met haar 1.52 meter van 80 naar 180 kilo was gegroeid en de dokter had vermeden.

  Dan ben je dus gewoon 2 x Roel van Velzen aangekomen, of 0.14 Asha, of 4 zakken Knauf Goldband, affijn, u snapt de strekking. HOE VALT DAT HELEMAAL NIEMAND IN JE OMGEVING OP DAT JE ONGEVEER ONTPLOFT BENT. Je houdt dan ongeveer een pallet water vast he? Goed dat je begint over ribs begint, tijd om een paar dozen in te slaan en de sous vide voor te rullen. Lollig weetje, Roel van Velzen is 1.52, dus ze is voor de triple gegaan hier.

  5 3 stemmen
  REET DEZE POTS!

  5 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  5 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  28/04/2023 - 13:51 13:51

  Had die cyste een eigen vagina, dan zie ik nog wel mogelijkheden

  MadDieu, drukt zijn snor
  28/04/2023 - 21:00 21:00

  Vastgelegd voor het nageslacht: De jonge vrouw had geen last van rammelende eierstokjes.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN