More

  RECENTE POSTS

  Ze Kunnen Beter Over je Fiets Lullen Dan Over Je Lul Fietsen

  Tenminste, dat zei mijn vader altijd, en mijn opa en ongetwijfeld ook de opa van mijn vader. En nu zeg ik het dus, maar Strato dacht het. Toen ze een nieuwe commercial aan het maken waren voor hun Internetdiensten. Ik kan er heel uitvoerig op in gaan, maar ik denk dat je gewoon even de onderstaande commercial van Strato internetdiensten moet bekijken. En nee, deze post is geen betaalde post of advertorial, want dan had dat er wel bij gestaan. Daarbij, ik kan me niet voorstellen dat dit clipje op wat voor manier dan ook wervend voor Strato werkt.

  stratowtf

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  6 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  6 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Frodooh
  Lid
  25/09/2014 - 10:01 10:01

  ..Want Nerds zijn rare viezige contact gestoorde mannetjes die het internet regelen.?

  G. de Vader
  Gast
  25/09/2014 - 10:02 10:02

  Toppertje dit

  Charlietoffert
  25/09/2014 - 10:07 10:07

  {img]http://www.boekendingen.nl/wp-nieuws/wp-content/uploads/bol-mannetje.jpg[/img]

  @Frodooh en dik!

  Charlietoffert
  25/09/2014 - 10:08 10:08

  [img]http://www.boekendingen.nl/wp-nieuws/wp-content/uploads/bol-mannetje.jpg[/img]

  vanpuffelen
  25/09/2014 - 11:46 11:46

  Goeie reclame, helpt me uitstekend bij het maken van een keuze mocht ik behoefte hebben aan hoosting. In elk geval niet bij Strato.

  Net jarig geweest
  Net jarig geweest
  Gast
  25/09/2014 - 14:22 14:22

  Goed zeg. 400 diesaains maar liefst. Dus 400 Instant-websites waardoor je zelf kunt kiezen van welke andere website jij een kopie wilt hebben, want een eigen uitstraling is voor watjes. Allemaal de eenheidsworst in! Leve WordPress!

  Het spotje zelf? Net zo sneu als dat debiele gelul van ‘Startpagina.nl’ waar ze, door die spotjes door onze strot te rammen hopen dat ze nog íets van die onzinnige aankoop kunnen terugverdienen, of anders die DTG-ratten die met hun (net zo) standaard instant kutwebsites de markt lopen te verzieken. Maar ja, wie poen heeft kan schreeuwen he. Middelmatigheid is de standaard. Ik moet er maar aan wennen, vrees ik.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN