More

  RECENTE POSTS

  Alle Yuppen Terug Naar Bakfietsië

  In het wonderschone plaatsje A. maar ongetwijfeld ook elders, komt het steeds vaker voor. Goed bedeelden van buiten de stadsgrenzen gaan in het centrum wonen, want dat bruist. Om er vervolgens achter te komen dat het wel erg hard bruist. En daar doen ze dan wat aan.

  Dat tuig, want dat is het, heeft een Bakfiets, vriendjes in de polletiek en genoeg geld om je kapot te procederen. Wij zijn hier al eens eerder over leeggelopen maar het begint een ware plaag te worden, deze hangyuppen. Ze hangen maar de hele dag rond met hun bakfietsen, vallen ondernemers lastig, vloggen dat en als ze hun wijk in gevaar zien komen doordat er ook andere mensen willen komen gaan ze die wegpesten. Het is tijd dat er paal en perk wordt gesteld aan dat importtuig dat zich niet aan onze cultuur, normen en waarden wil aanpassen. Sterker nog, ze leggen ons hun inferieure cultuur van stil zijn na 20 uur op! Als het je niet bevalt dan rot je maar lekker terug naar Bakfietsië. Van onze ondernemers, vrouwen en ander uitgaanspubliek blijf je af! Wij stadsbewoners pikken dit niet langer. Kom in verzet!

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  5 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  5 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Terra Incognito
  Lid
  30/09/2016 - 11:41 11:41

  Kunnen dan die klotestationwagons ook gebanned worden? Met van die Woezel&Pip-zonneschermpjes en soms van die poppetjes op de achterruit…

  MadDieu, drukt zijn snor
  Antwoord aan  Terra Incognito
  30/09/2016 - 16:39 16:39

  Verplaats de basisschool buiten de bebouwde kom tussen de weilanden en de maisvelden. Aan een rul zandweggetje met een hoge middenberm, zodat de kindjes niet gebracht kunnen worden met een 4×4 SUV. En de tractor of lopen aldanniet met fiets de enige oplossing is.
  Let op de weilanden en maisvelden zijn essentieel om het boerenleven te kunnen ruiken omdat er dan regelmatig gegierd wordt.

  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  30/09/2016 - 16:48 16:48

  OHNOES, nu is er ook al de bakfietsclown! (crosstopic)
  http://www.clownsnoepy.nl/plaatjes/Uitdeelclown_Bakfiets_3.jpg

  Møhammed Said al Sahaf
  30/09/2016 - 19:35 19:35

  Mooiste vind ik nog die ene dag per jaar, iets met het koningshuis, wanneer alle voormalige Amsterdammers die hun stad uitgepest zijn door dit yuppentuig een dagje terug komen om te feesten. Hele godganse dag zie je dan op socmed niks anders dan inwoners van Amsterdam met het Brabantse en Limburgse zand van de geboortestreek nog tussen de tenen klagen over provincialen.

  hangmat
  hangmat
  Gast
  02/10/2016 - 01:09 01:09

  de werkelijkheid is vaak toch ook anders. Bakkers kunnen bijvoorbeeld gemakkelijk aan de milieuregelgeving voldoen, maar dan moeten ze wel investeren in die meukapparatuur van 40 jaar oud. Ze kunnen dan wel klagen dat hun bakkerijtje uit 1980 niet gewoon door kan stomen, maar die nieuwe bewoners (die klagen over stank maar hun brood toch in de supermarkt kopen) zijn tegelijkertijd toch ook wel een mooi excuus om het bakkerijpand vet aan een vastgoedbaas te verkopen, die er waarschijnlijk de driedubbele opbrengst uit gaat trekken dmv een souvenirshop, hip koffietentje of hotel. Zal die bewoners leren trouwens, ik hoop dat er in hun portiek gepist gaat worden..

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN