More

  RECENTE POSTS

  WTF @ Showry

  We kunnen haar niet meer negeren. We hebben het echt geprobeerd, want her en der kwam ze al meerdere keren langs (en dan vooral op de facebooks), maar na haar laatste video moeten we gewoon aandacht besteden aan de Zuid-Koreaanse comédienne Showry.

  Naar eigen zeggen zijn haar acts op youtube en het al eerder genoemde facebook een parodie op het favoriete genre van ons aller Flepz0r “Muk-Bang“. Muk-Bang is een internethype uit, inderdaad alweer, Zuid Korea, waarin vrouwen in een video zoveel mogelijk voedsel in hun kauwla stoppen. Tot voorheen voornamelijk uitgevoerd door graatmagere Zuid-Koreaanse dames, inmiddels ook overgewaaid naar de Verenigde Staten van de USA of Amerika, waarmee ook de ons allemaal wel bekende Blond Sundoll een nieuwe favoriete hobby heeft gevonden.

  Maar goed, Showry dus. Haar acts zijn zo bizar dat het eigenlijk onmogelijk is om te beschrijven. Zo zit ze de ene keer vanuit een kuip ketchup diezelfde ketschup over een lading franse frietjes heen te kotsen, de andere keer gaat ze haar tanden poetsen met een winterpeen (na de voeten van de cameraman in een teiltje gewassen te hebben), om vervolgens een potje te gaan wurgseksen met een netpanty. Dat klinkt bizar EN DAT IS HET DAN OOK. Showry ramt bijna dagelijks een nieuwe video online (meer op facebook dan op youtube overigens) en ergens zijn ze nog wel een soort van geil ook, want het is best een snoepje. Maar WTF, echt gasten, WTF!

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN