More

  RECENTE POSTS

  Winter? Dit Is Pas Winter!

  Hier zorgt één nachtvorst en wat bladeren op het spoor al voor totale ontwrichting, maar deze omstandigheden zijn niets vergeleken bij de winter die men sinds twee dagen in Komsomolsk-na-Amure beleefd. Deze stad, in het verre oosten van Rusland is getroffen door extreme sneeuwval en bizarre kou. In een dag is er een meter sneeuw gevallen, maar in combinatie met extreme kou (-32° Celsius) en behoorlijk harde wind is het leven er vrijwel totaal stil komen te liggen, zoals je hier boven kunt zien. Sommige mensen komen zelfs bijna niet meer bij de voordeur van hun huis. Hieronder voor uw en ons plezier nog wat fijne sneeuwplaatjes uit Komsomolsk-na-Amure. Het is er inmiddels overigens ruim 20 graden warmer

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  4 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  4 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  majava, ook hier.
  05/12/2014 - 15:34 15:34

  Mooi!
  Niet dat dit uit het filmpje blijkt, maar ik ken de Russen wel. Het fijne van landen en streken die een echte winter kennen is dat de mensen er niet zo lopen te zaniken. Zelfs hier in Finland, waar de sneeuw wat lager, maar de welvaart wat niveaus hoger ligt, hoor ik nooit wat over gladde stoepjes, strooiwagens, sneeuwschuivers, etc.

  Wat wel opvalt is dat er tenminste één ding universeel is; automobilisten zijn gewoon overal achterlijk.

  Roel Zwaar
  Roel Zwaar
  Gast
  05/12/2014 - 16:41 16:41

  Pff, hier in Nederland valt het hele leven stil onder de -14. Mietjes.

  Bla
  Bla
  05/12/2014 - 17:09 17:09

  Boeien, ik zag minus 2 op de thermometer en ik vind dat kut.
  Als ik mn ruiten sproei hoort dat geen laag zichtbedervende snot te worden want climate change beloofde me mideteraanse temperaturen, hoe je het ook schrijft.
  Als je in oost russia gaat wonen vraag je er om en mag je niet klagen.

  Zo.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN