More

  RECENTE POSTS

  Willen jullie een Gay Village people?!

  Ja lieve vriendjes en vriendinnetjes op de Retecools. Er is eindelijk ein Endlösung der Homosensuelen Frage in aantocht, of licht aan het eind van de tunnel zo u wilt. Projectontwikkelaar Blauwhoed wil namelijk in Tilburg een speciale wijk aan gaan leggen voor den andersgeorienteerde medemensch. Het moet een gayted community worden (zonder backdoor uiteraard) zodat uiteraard de kampgrappen niet van de lucht zijn. Voorlopig is de werktitel “Gay Village” maar diverse andere suggesties hebben de revue al gepasseerd zoals “Rozze buurt”, “Darmstadt” en “Potsaland”. Op de site treft u nog geen informatie aan maar wij hebben al een conceptversie van het stratenplan gekregen. Het  stedenbouwkundig plan wordt gekenmerkt door een centraal, stervormig plein met een dorpspomp, bijgenaamd Onno Hoes. Centraal is het Gerard Jolingplein met daaromheen de Gordonstraat, Regenbooglaan, Ventweg, COC straat en de Mark Rutte Singel </seth>. Verder is er gedacht aan genoeg natuur met een Henk Krolplantsoen met voldoende bossages om Pottenkijkers het lastiger te maken. Aan het plein ligt het Willeke Alberti Theater, de nachtclub “Poppers”, een gracht (voor de wekelijkse botenparade) en uiteraard een bruine kroeg. Het geheel zal omzoomd worden door de Kok Ring. Verder ligt er een concept op de tekentafel voor het winkelcentrum met 14 kappers, twee kledingwinkels (“In den Olijkcken Tuinbroek” en “Broekenwinkel Leren Chaps, leren pijpen (voor al uw holtortopjes)”), “The Gift” shop, uiteraard de Prins Albert Heijn voor de dagelijkse boodschapjes. Het verzorgingstehuis “De laatste ruk” vindt u vervolgens rechts naast de dorpspomp. Er is bij de inrichting rekening gehouden met de specifieke wensen van homosensuelen. “Bijvoorbeeld op de kringspierweg moet je wel lekker kunnen cruisen met je BMW Z4” aldus Edwin Nichtevecht. Verder worden pleintjes autoloos gemaakt en omringd door Amsterdammertjes.

  Volgens woordvoerder Friso van der Ster zijn de eerste reacties op het plan zeero positief te noemen: “Samenleven met alleen maar homo’s? Dat lijkt me eigenlijk best gezellig!” aldus Dave (Homoseksueel). Zeker de bijzondere insteek om een veilige omgeving te creëren levert alleen maar positieve reacties op. Zo liet Wim van de Camp zich ontvallen dat “Tilburg ook vanuit Brussel fijn te berijden is en ik met mijn kleine piemel daar vermoedelijk gewoon geaccepteerd zal worden”. Het bureau van Maurice de Kondt doet op dit moment een onderzoek om te kijken of de hosmosuele gemeenschap dit plan universeel kan omdarmen. Belangrijk is dat ook concrete interesse voor het plant valt te staven alvorens de bouw aan zal vangen, al verwacht men wel een aanzuigende werking. Het COC heeft al laten weten er geen gat in te zien, ze zijn bang dat er een smerige projectontwikkelaar vuistdiep inzit. “Die komt er bij ons niet in, dat staat als een paal boven water, das wollen wir NICHT!” was de reactie van de besnorde persvoorlichter. De projectontwikkelaar zelf laat verder weten dat het plan al jaren in de kast lag maar nu eindelijk naar buiten komt, “We slingeren dit niet zomaar naar buiten”. Op de kritiek van het COC reageerde deze laconiek: “Wij pikken die kritische houding gewoon niet, ze hebben geen POOT om op te staan.”

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  8 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  8 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Jack Random
  Jack Random
  18/06/2014 - 16:33 16:33

  Zo, deze pots bezwijkt onder zijn eigen gewicht aan seths tot een immens zwart gat.

  Jack Random
  Jack Random
  18/06/2014 - 16:38 16:38

  Verder gok ik dat dit plan niks meer is dan de knuppel in het hoenderhok gooien, om zo een verdere discussie over anti homo-geweld aan te zwengelen, en dat dit plan zeker niet serieus bedoeld is.

  Der Webmeister
  Beheerder
  18/06/2014 - 16:39 16:39
  E.R. Deoz
  18/06/2014 - 16:40 16:40

  Niet eens iets vernoemd naar burgemeester Noordanus of ons aller Reet?

  Lyrthion
  Lyrthion
  18/06/2014 - 16:42 16:42

  Je zal maar met zo’n plan komen en toevallig hetero zijn. Dan krijg je gewoon een hitlersnorretje bij de roze buren opgeshopt.

  Puh!
  Redacteur
  18/06/2014 - 20:05 20:05

  Tis allemaal de schuld van die Roy Donders, nou willen andere hosmos ook een kamp.

  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  18/06/2014 - 22:04 22:04
  Roel Zwaar
  Roel Zwaar
  Gast
  19/06/2014 - 10:33 10:33

  Flep, doe eens updaten!

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN