More

  RECENTE POSTS

  Wat Doet Zo’n DJ Nou Heel De Avond?

  Nou, blijkbaar dus helemaal niets. Tenminste, wanneer je naar onderstaande video kijkt. Tijdens een DJ set van Efim Kerbut vorige maand in Space Moskou draait de GoPro-camera namelijk gretig mee om genadeloos vast te leggen dat er werkelijk niet één knopje wordt aangeraakt, maar wel de suggestie wordt gewekt dat meneer de plaatjesdraaier het retedruk heeft achter de knoppen. Dat is makkelijk verdienen. Toch?

  Uiteraard is het verhaal iets anders dan het in eerste instantie gebracht wordt (en momenteel rond gaat op de Internets). De DJ in kwestie is waarschijnlijk het debiele neefje van DJ Efim Kerbut, want wanneer we een langere video van de set bekijken, zien we dat Efim Kerbut de man naast dit blaagje is (let vooral even op rond 5.39). Daarbij, een DJ zal waarschijnlijk niet met een pers-bandje de dames op staan te hitsen.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  3 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  3 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Bismarck
  07/04/2015 - 16:40 16:40

  Was hier een tijdje terug niet een video van die koele knakker die ook mooi liet zien hoe dat je als dj aan knopjes moest draaien terwijl hij zijn panel draadloos op de stroom had hangen ?

  teringbibber
  Lid
  07/04/2015 - 21:03 21:03

  Hij heeft in ieder geval het goeie t-shirt vast aangetrokken

  Dehnus Nörder
  Dehnus Nörder
  08/04/2015 - 21:45 21:45

  Niet werken voor de Poetin Poen? Dan die vinden we straks dus terug in Siberië waar hij kekke vaderlands liefhebbende plaatjes mag draaien de hele avond lang, elke avond, of hij het nu leuk vind of niet… of hij mag bij -40 even een nachtje “buiten draaien.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN