More

  RECENTE POSTS

  WARCRAFT: TEH BEGINS!

  LOK’TAR OGAR BEUKERS! JOUW RETECOOL MOCHT VOOR DE EXTRA GRATIS NAAR EEN SPECIALE VOORVERTOONDING VAN WARCRAFT: TEH BEGINS. EN HET WAS ME NOGAL WAT. JAKE HAD ZICH VERKLEED ALS TAUREN ROGUE, GREEFBEEST WAS ALS MAGE MET EEN GLITTERSHIRT EN TAART PROBEERDE ALS ONDODE WARLOCK HET PLEZIER EN LEVEN UIT ALLES TE ZUIGEN.

  VOOR IEDEREEN DIE RETECOOL LEEST EN NIET BEKEND IS MET WARCRAFT; SCHAAM JE, SCHAAM JE DIEP. LAZER OP. GA LEKKER BIJ MEREL ROZE JE NONLEVEN ETALEREN EN VAL ONS VERDER NIET LASTIG. VOOR IEDEREEN DIE WEL BEKEND IS MET WARCRAFT; DEZE FILM DOET HET EN IS IN IEDER GEVAL BETER DAN DIE DRAAK VAN EEN DUNGEONS AND DRAGONS FLIKKA. NIET AL TE VEEL UITLEGGEN, GEEN ZIJIGE TRUTELF DIE VAN ALLES AAN HET VERTELLEN IS OVER DINGEN DIE NIETS MET KNOKKEN TE MAKEN HEBBEN EN DUS HELEMAAL NIET BOEIEND ZIJN. OF GEDOE MET EEN MOELUK STUK SIERAAD DAT VAN ALLES WIL. LEKKER HARD BEUKEN EN BEGRIJPBARE EEN DIMENSIONALE DIALOGEN EN PLOTLIJNEN. ALLES VOOR DE SHOW EN DE SHOW IS PRIMA IN ORDE. VERWACHT DUS GEEN ULTRA LANGE UITLEG OVER AZEROTH, DREANOR, WAAROM KARAZHAN ER UITZIET ALS EEN MISLUKTE EXPERIMENT UIT DE EFTELING OF WIE IN GODSNAAM DIE SUKKELIGE KONING VAN STORMWIND IS EN WAAROM IE DE HELE FILM LANG MOEILIJK KIJKT. ALS OFFIE MOET POEPEN. EN DAT HET DAN SMERIG GAAT RUIKEN. EN DAT IE DAT DUS AL WEET EN ER GEEN ZIN IN HEEFT.

  HET DING IS DIT: ORCS OP DREANOR HEBBEN DE PIS IN, GEDOE, MAKEN DOOR EEN LEKKER IN BEELD GEBRACHTE FANTASY GENOCIDE OP EEN STEL RUIMTE GEITEN EEN PORTAL NAAR AZEROTH EN BEGINNEN DAAR VROLIJK MET HET TOTAAL KAPUT BEUKEN VAN DE NOGAL GESCHROKKEN HUMANS. EN DAN WORDT ER NOG MEER GEKNOKT, EEN TRAAN GELATEN, WEER KNOKKEN, STUKJE INTRIGE, KNOKKEN, DINGEN MET VECHTEN, OORLOGSKIP DIE AAN HET KNOKKEN IS, END CREDITS. IEDEREEN OP DE BANKEN EN JUICHEN MAAR. DAT ALLES GELARDEERD MET LEKKER HERKENBAAR IN BEELD GEBRACHTE LOCATIES UIT HET WARCRAFT UNIVERSUM. EN EEN MURLOC.

  ANDUIN LOTHAR OP ZIJN TROUWE OORLOGSKIP.
  ANDUIN LOTHAR OP ZIJN TROUWE OORLOGSKIP.

  KORTOM, WARCRAFT; TEH BEGINS IS GEEN CINEMATOGRAFISCH HOOGSTANDJE MET EEN ENORM DIEP VERHAAL EN PLOTWENDDINGEN DIE JE OREN DOEN KLAPPEN. MAAR ALS JE OP ZOEK BENT NAAR EEN FIJNE ORIGINS FILM MET HET NODIGE BEUKEN EN SLOPEN EN JE BENT EEN BEETJE BEKEND MET DE LORE VAN HET WARCRAFT UNIVERSUM DAN GA JE ZEKER NIET ONTEVREDEN WEG.

  WIJ HEBBEN NU AL ZIN ALLE VOLGENDE DELEN, DIE ER ONGETWIJFELD GAAT KOMEN EN WAARIN CRISP RAT LEROY JENKINS MOET GAAN SPELEN.

  FOR THE HORDE!

  MENEER DE GREEF heeft op deze plek vaak meningen. Met een hoofdletter M en vaak staat de GREEFLOCK ook nog eens VOL OPEN! We zijn werkelijk overal tegenwoordig, maar we zitten met name op Facebook. Daarnaast zijn wij heel erg veel dingen aan het retweeten op Twitter.
  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  4 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  4 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Jake
  Lid
  01/06/2016 - 20:34 20:34

  OORLOGSKIP!!

  Sjofels de Pofels
  02/06/2016 - 09:46 09:46

  Met andere woorden; domme beukfilm, maar bedankt voor de gratis kaartjes.. of niet?

  Jake
  Lid
  Antwoord aan  Sjofels de Pofels
  02/06/2016 - 16:19 16:19

  OORLOGSKIP!

  Sjofels de Pofels
  Antwoord aan  Jake
  03/06/2016 - 15:51 15:51

  [img]http://vignette4.wikia.nocookie.net/lego/images/e/e3/Cute_Little_Benny.png/revision/latest?cb=20140308022057[/img]

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN