More

  RECENTE POSTS

  Want ik heb drank en drugs

  Betuttelen, waar een klein land groot in kan zijn. Nederland doet het, als de beste zelfs! Zo is de leeftijd waarop jongeren alcohol mogen gebruiken sinds enige tijd verhoogd van 16 naar 18 jaar.

  Dat gaat natuurlijk ontzettend goed werken, toch? Neen! Natuurlijk gaat dat niet werken. Ten eerste gaat het zuipen onverminderd door, maar dan in de oncontroleerbare privé-sfeer en ten tweede is diezelfde jeugd meer drugs gaan gebruiken:

  Van de ondervraagde jongeren zegt 1 op de 3 meer drugs te zijn gaan gebruiken sinds de nieuwe alcoholwet van kracht is. Voor 8 procent was het niet beschikbaar zijn van alcohol zelfs de reden om drugs voor de eerste maal te gaan proberen.


  JE! VERWACHT! HET! NIET!
  Wanneer, echt serieus, wanneer dringt het in Den Haag nou eens door dat het verbieden van zaken niet per definitie betekent dat het niet meer gebeurt. Wanneer drinKt dit nou tot hun botte harses door.

  Check hieronder de korte documentaire van 101TV.

  drankendrugs

  drankendrugs

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  4 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  4 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Hangmat
  Lid
  23/09/2015 - 15:51 15:51

  Allemaal volksverlakkerij door dat nepparlement. Net zoals Retecool een Nepwebsite is trouwes. Alleen dat meisje op de foto is lievv.. 😉

  Dehnus Nörder
  Dehnus Nörder
  24/09/2015 - 08:38 08:38

  Ik vond de clip niet eens zo slecht eigenlijk. Wie weet is dat meer drugs zo slecht nog niet voor de creatieve geesten in de jeugd. Plus straks in het bejaarden tehuis goede contacten. “Psst. Zuster heb u nog een grammetje?” :D.

  MadDieu, drukt zijn snor
  24/09/2015 - 09:21 09:21

  Je mag personen onder de 18 jaar commercieel geen drank en tabak aanbieden.
  Als ik een twaalfjarige meeneem naar een bar en laat drinken aan mijn alcoholische versnapering, dan mag de barman/-vrouw ook aan mij geen alcohol meer schenken.
  Als ik een twaalfjarige naar een slijterij meeneem en deze jongeling om advies vraag voor een goede keuze wijn of bier. Dan mag de slijter deze wettelijk alleen verkopen als hij/zij denkt dat de twaalfjarige slechts zal proeven en consumeren onder direct toezicht.
  De twaalfjarige mag dus wel drinken, maar niet publiekelijk.

  Ik heb dan ook problemen met een overheidscampagne als nix<18. Leer uw kinderen verantwoord consumeren!

  / Op je 18e verjaardag wordt je gefeliciteerd met je zwemdiploma's, terwijl je nog nooit een zwembad of zwemwater gezien hebt. En je springt vol vertrouwen van de Erasmusbrug.

  De dochter van een kennis kreeg voor haar 18e verjaardag twee flessen wodka. De colamix-drinker heeft twee dagen op Spoedeisende Hulp overleefd.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN