More

  RECENTE POSTS

  Vuurwerkverbod is de schuld van asielzoekers

  Deze titel verzinnen wij niet. Nouja, ok, een beetje. Het is een parafrasering van de mening van de facebookpagina “Asielzoekers zijn bang voor vuurwerk“, die als doel heeft mensen te motiveren om zoveel mogelijk vuurwerk naar asielzoekers te gooien. Want dan gaan ze wel weer terug naar hun eigen land.

  Dit wordt, uiteraard, gepromoot door middel van gefotoshopte plaatjes. Dat begon met een tekstje op een plaatje van vuurwerk, maar rotjes naar asielzoekers gooien was nog niet gek genoeg: dat moest met een plaatje van Hitler en een hakenkruis gepromoot worden. Ofwel ben je dan heel erg van het padje af, of je bent een succesvolle trol. Desalniettemin worden de plaatjes honderden keren gedeeld, want ja: er zijn echt mensen die het ok vinden om expres vuurwerk naar AZCs te gooien.

  Inmiddels roepen mensen, waaronder muzikant Tim Knol, op om de pagina offline te halen en/of bij Facebook te rapporteren. Dat deden mensen dan ook, en het antwoord gaat u waarschijnlijk absoluut niet verbazen: Facebook vond dat het niet in strijd was met hun richtlijnen. Want geen tepel of kut te zien, dus wat is er nou mis mee? Zullen we anders gewoon stoppen met Facebook een “sociaal” medium noemen?

  Update: het betreffende nazi-plaatje is inmiddels weggejorist op de facebookpagina.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  4 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  4 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Dehnus Nörder
  Dehnus Nörder
  22/12/2015 - 13:50 13:50

  Heb je een keer een Hobby als Pagan zijnde komen die Kut NAZI’s die ook nog eens verpesten! Serieus man voor mij is de lol er al weer af hoor.

  Trollbuster
  Lid
  22/12/2015 - 15:27 15:27
  Bismarck
  22/12/2015 - 17:10 17:10

  Altijd wel geweten dat vuurwerkfanaten stiekem nazi’s waren.

  Fierce Gentleman
  22/12/2015 - 17:39 17:39

  En dan hebben we die vluchtelingen nog niets eens laten kennismaken met die typische Hollandse gezelligheid . . .

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN