More

  RECENTE POSTS

  Vretecool – Wood Fired Bread Pepperoni Salami van Lidl

  Mocht u van mening zijn dat u zometeen bij de Lidl iets voor in de oven kunt scoren dan kunnen we u een bindende tip geven: Ga NIET voor de Wood Fired Bread Pepperoni Salami. Tenzij u onbeperkt tandarts in het pakket heeft alsmede van teleurstellingen houdt.

  Want godallejezus wat was dit kut. Nou, laten we beginnen bij het begin. De doos zag u hierboven, vol goede moed jakkerden we de oven aan op 210, scheurden de doos open en toen WHAT THE ACTUAL FUCKING FUCK.

  HOE DAN. HOE KAN DIT HETZELFDE ZIJN. HIER! KIJK NAAR DE CLOSEUP:

  Helaas zouden we Vretecool niet zijn als we het niet toch (tegen beter weten in) in de oven gerammeld hebben en na 14 minuten eruit gehaald en op een bord gelegd. Want, zo zult u denken, dan zal het *na* bereiding toch wel meer op de doos lijken? WHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA *huilt*

  Hap genomen. Keihard. U kent dat wel, u wordt ook wel eens wakker met een staalharde ochtenderectie waarmee, mocht die afschroefbaar zijn, bij wijze van spreken de Kanaaltunnel nog een beetje uitgeboord kan worden, maar dit sloeg echt alles.

  En de onderkant, die fire roasted moest zijn, die zal hoogstwaarschijnlijk met een paintbrush ingekleurd zijn, echt wat een bagger.

  De beloofde pepperoni was nergens te vinden, de structuur was kut en het had een nog zuurdere nasmaak dan die spontane befbeurt na een week survivallen. Deze komt echt in de buurt van de mensenrechtenschending die de Aldi ons serveerde met de diepvriessaté.

  5 8 stemmen
  REET DEZE POTS!

  EN? IS HET WAT?

  Hardheid
  Vergelijking doos vs inhoud
  Smaak
  Overall kwaliteit

  RECAPITULEREND

  Dit was echt heel erg kut. Lidl, hoe de vliegende fuck is deze door de kwaliteitscontrole gekomen.

  11 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  11 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Ds. Ploppo
  Redacteur
  19/11/2021 - 12:18 12:18

  Er zou een wettelijke verplichting moeten komen dat de afbeelding op de verpakking op z’n minst gemaakt moet zijn van het product dat erin zit.
  Fabrikanten wurmen zich hier onder uit door te stellen dat dit altijd iets netter ‘gestyled’ wordt om e.e.a. voor de camera aantrekkelijker te maken. Om vervolgens gewoon de hele meuk in de Kliko te flikkeren en iets compleet nieuws op te tuigen.
  Zou verboten moeten worden.
  Alleen nog 2G afbeeldingen (Gelijk Gerecht)!!!!

  Reet
  Beheerder
  Antwoord aan  Ds. Ploppo
  19/11/2021 - 14:07 14:07

  “Serveersuggestie”

  Bismarck
  Antwoord aan  Reet
  20/11/2021 - 21:39 21:39

  Dus de serveersuggestie is om zelf een pakje Bifi te kopen, die in plakjes te snijden en op dit Wood Fired Bread “Pepperoni Salami” te mikken?

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  19/11/2021 - 12:23 12:23

  Ik hoor net dat Sywert van Lienden achter dit gerecht zit (gek; meestal komt hij voor het gerecht). Hij biedt dit geheel belangeloos aan Lidl aan, in de hoop dat iedereen z’n tanden erop stukbijt.
  Daarnaast heeft hij nog een dealtje met het ministerie lopen voor een grote partij Chinese kunstgebitten. Daar loopt ie vervolgens op binnen. Het blijft gewoon een handige jongen. Niks mis mee toch?

  Reet
  Beheerder
  Antwoord aan  Ds. Ploppo
  19/11/2021 - 14:08 14:08

  Is gewoon handig en slim.

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  Antwoord aan  Reet
  19/11/2021 - 15:06 15:06

  In dit land wordt word je als ondernemer die in een niche markt duikt geljik voor graaier uitgemaakt. Belachelijk!
  Wacht maar…. er komen tribunalen!!!!!

  hangmat
  hangmat
  Gast
  19/11/2021 - 21:15 21:15

  my wood fired bread.. HOEVEEL BOMEN zijn hiervoor gesneuveld???!!

  Bismarck
  20/11/2021 - 21:41 21:41

  Je had trouwens die andere (bacon/kaas?)moeten kopen, die was best te smaken.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN

  Dit was echt heel erg kut. Lidl, hoe de vliegende fuck is deze door de kwaliteitscontrole gekomen.Vretecool - Wood Fired Bread Pepperoni Salami van Lidl