More

  RECENTE POSTS

  Vretecool: SoToGo Risotto Funghi van de Action

  Ed Baars. Daar gaat deze post niet over. Maar die heeft een Action Goldcard. Er loopt dan een onrendabele vakkenvuller achter hem aan met een palletwagen waar Ed alle rotzooi opkeilt, waardoor nadat Ed met de Platinumkaart van Reet heeft afgerekend, voornoemde vakkenvuller rendabel blijkt.

  Enfin, we waren dus even in de Action en daar viel ons oog op een trio kant en klaar meuk, en niet zomaar kant en klaar, neen, gedroogde meuk in een bakje, én voor minder dan een euro per portie. Dat moet wel goed smaken.

  Dus eerst fluks de bende maanden in de kast laten staan, want er was beter voedsel te proberen. Maar toen sloeg de verveling toe en er was honger na een fles of 14 vino.

  Dekseltje openscheuren, taffesheet water erin gieten, wachten, bikken.

  Dat is zelfs na een paar flessen druivensmoothie nog wel te realiseren. Bovenstaand voor, onderstaand na opgieten.

  Dat is heel geen risotto. Maar we moesten 5 minuten wachten, dus we doen dat.

  Das nog steeds geen risotto. Initieel de geur van plastic snippers, na opgieten champignons, maar niet op een goede manier. Na vijf minuten nog drijfnat. Zo moet een gewillige buksnol zijn, niet de risotto, goefferdegoeffer. Smaak is natte rijst met een hint van champignons. Na twee happen de handdoek in de ring en dit in de chemisch afvaldoos gegooid.

  Dit heeft zoveel met risotto te maken als een non hurkend op een stuk schimmelkaas met sex te maken heeft.

  Meer Vretecool? Dat kan. We hebben namelijk alle posts van Vretecool gebundeld onder een eigen url: www.vretecool.com. Hoe hard heerst dat dan! Daarnaast is er sinds kort ook een speciaal Vretecool-forum. Hier kan je suggesties achterlaten voor een volgende Vretecool-post, maar je kunt er uiteraard ook je eigen Vretecool-ervaring delen. Vretecool, de meetlat voor je maag.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  EN? IS HET WAT?

  Makkelijk en snel
  Geur
  Smaakervaring
  Mondgevoel

  RECAPITULEREND

  Als het nat is wil ik geen vijf minuten moeten wachten voor je aan kan vallen. Geur is initieel plastic, maar na opgieten herken je champignons, maar meer als de schimmel op een lading kleding die 3 maanden vergeten is in een wasmachine. Smaakervaring is kut, het is natte stugge rijst met een geurhint van champignons, mondgevoel zoals bovenbeschreven. NIET DOEN.

  4 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  4 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Roel Zwaar
  Lid
  24/08/2019 - 14:24 14:24

  “Makkelijk en snel” moet denk ik ook betrekking hebben op de wegwerpsnelheid. En dat zie ik onvoldoende onderbouwd, dus 2,5 ster is echt overdreven.

  Bismarck
  24/08/2019 - 23:58 23:58

  “champignons, maar niet op een goede manier”
  Was ook niet te verwachten natuurlijk. Net alsof er een goede manier is waarop schimmelmoleculen je neus kunnen bereiken.

  Roel Zwaar
  Antwoord aan  Bismarck
  25/08/2019 - 11:06 11:06

  De eerste de beste junk kan je er over bijpraten. Mits hij niet knetterstoned is natuurlijk.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN

  Als het nat is wil ik geen vijf minuten moeten wachten voor je aan kan vallen. Geur is initieel plastic, maar na opgieten herken je champignons, maar meer als de schimmel op een lading kleding die 3 maanden vergeten is in een wasmachine. Smaakervaring is kut, het is natte stugge rijst met een geurhint van champignons, mondgevoel zoals bovenbeschreven. NIET DOEN. Vretecool: SoToGo Risotto Funghi van de Action