More

  RECENTE POSTS

  Vretecool – Rustlers Flame Grilled Burger Deluxe met Bacon & Cheese

  Reet deed het een jaar geleden al. Naast aars kicken, at hij ook een aantal hamburgers uit de magnetron voor het maagzuur-infused feuilleton Vretecool. En dat was niet slecht, mits je goed in de olie bent en een vreetkick wil wegstompen.

  Blijkt dus dat die magiers van Rustlers gewoon MEER producten produceren, kwamen wij op uit tijdens een stukje Googlen. Wij natuurlijk meteen geprobeerd de Gourmet Classic Burger proberen te vinden, de Monsigneur onder de burgerdominees, maar helaas had de lokale Jumbo slechts de Deluxe with Bacon & Cheese burgert.

  Linksboven ziet u “kaas” en vermoedelijk “saus”. Voor de rest is zowel het broodje als de burger zo kleurloos als de gele hesjesbeweging in Nederland.

  Boel uit de verpakking op een bord. En uit reflex de buns uit elkaar getrokken. Dat was, tsja, flets. Wittere bollen dan een Ierse pinup-girl, bacon die eruit ziet alsof die daar ook niet wil zijn en een burger waarop door een onzeker snolletje met Edding strepen zijn getrokken.

  Verpakking omgedraaid en lezen. Nou, die scoort wel punten op de makkelijk-en-snel-o-meter: 110 seconden nuken, 30 seconden wachten, kaas en saus erop en knagen. Hier geen uren ontdooien voor je kunt knagen, dus krap 2 minuten afgewacht en bordje naar de tafel dragen. Echter besloeg ons de bril omdat de hele magnetron vol stoom zat. Dat is ook nog wel te zien op de foto hieronder:

  “Natter dan Bobbi Eden na een avondje keihard haken.”

  Vervolgens de tengels gebrand, zelfs na 40 seconden wachten en ook na ruim 2 minuten. Kost toch een ster bij het makkelijk en snel beoordelingspunt, vervolgens de kaas uit het plastic gehaald (let op, niet het plasticje erop doen, heeft ongeveer dezelfde consistentie) daarna de saus op het broodje gesquirt. Het gaatje was nogal nauw dus de brokjes (geheime inhoud: augurk) kwamen met gutsen met de saus mee. En dan heb je dus bijna al geen honger meer, want het zijn nog twee handelingen en opleuken is moeite.

  Dan happen. Nou, de kaas is wel lekker vet, maar dit heeft natuurlijk net zoveel met kaas te maken als de gele hesjes met inhoudelijke maatschappijkritiek. Nog een hap genomen en vertwijfeling maakte zich van me meester. Dat stuk bacon met intense droefheid in de ogen ligt dwars en daar moet je echt goed doorheen bijten om een hap te nemen. Naast dat het de mondervaring verpest proef je de bacon vervolgens amper en wordt de hele burger een soort weeiige blob. Hij was dan wel warm, met saus die niet onaardig smaakte en de vetheid van de kaas was goed, maar die zo kenmerkende sappigheid van de burgers van onze eigenste Lavendel miste hier volledig. Moet je dus goed voor gezopen hebben om het te waarderen.

  Zo dus eerst een stuk in de kraag zuipen en dan opnieuw proberen. For science.

  Meer Vretecool? Dat kan. We hebben namelijk alle posts van Vretecool gebundeld onder een eigen url: www.vretecool.com. Hoe hard heerst dat dan! Daarnaast is er sinds kort ook een speciaal Vretecool-forum. Hier kan je suggesties achterlaten voor een volgende Vretecool-post, maar je kunt er uiteraard ook je eigen Vretecool-ervaring delen. Vretecool, de meetlat voor je maag.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  EN? IS HET WAT?

  Makkelijk en snel
  Kaas
  Saus
  Broodje
  Burger
  Overall vet beukvoer

  RECAPITULEREND

  Makkelijk en snel een ster kwijt, want tengels 2 x verbrand zelfs toen er een minuut gewacht was. Kaas heeft niets met kaas te maken, wel lekker vet, maar smeltkaas telt niet. Beetje kapotgekookte big rendang noemen zegmaar. Saus is wel top, jammer van die stukjes waardoor de saus enkel squirtend aangebracht kan worden. Broodje is nat en klef maar mits genoeg afgekoeld te kauwen. Burger is ok, iets dikker dan bij de vorige test, maar niets bijzonders. Overall vet beukvoer is het zeker, let wel op, dat je genoeg gedronken hebt, anders loert toch de teleurstelling om de hoek.

  1 REACTIE

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  1 Reactie
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  08/12/2018 - 19:19 19:19

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN

  Makkelijk en snel een ster kwijt, want tengels 2 x verbrand zelfs toen er een minuut gewacht was. Kaas heeft niets met kaas te maken, wel lekker vet, maar smeltkaas telt niet. Beetje kapotgekookte big rendang noemen zegmaar. Saus is wel top, jammer van die stukjes waardoor de saus enkel squirtend aangebracht kan worden. Broodje is nat en klef maar mits genoeg afgekoeld te kauwen. Burger is ok, iets dikker dan bij de vorige test, maar niets bijzonders. Overall vet beukvoer is het zeker, let wel op, dat je genoeg gedronken hebt, anders loert toch de teleurstelling om de hoek.Vretecool - Rustlers Flame Grilled Burger Deluxe met Bacon & Cheese