More

  RECENTE POSTS

  Vretecool: McPlant

  Mis. McPlant is geen Schots steunfonds om comateuzen een leuk dagje uit te bezorgen. Nee, het gaat hier om het kunstrund van de roodgele clown.

  Want alles verandert, dus naast de pekelfriet en dierlijke aorta-slopers wordt het hoog tijd voor veggie dingesse, als is het maar om dierenleed te verminderen en veeboeren te frustreren (altijd +). Dus ging de Mek inkopen bij Beyond, die van de burger welke werd toegezongen door kameraad Der Webmeister.

  Afgezien van het andere doosje zie je niet direct dat dit een vegaburger is: je wordt toegelachen door de bekende combinatie van een te zoet sesambroodje, de burgert, pulled sla, gerulde tomaat en een gele plak gesmolten plastic.

  Is het te nassen dan? Mja, is dit dezelfde burger van Beyound als in de retail? Deze OEM-versie is wat droog en heeft een lichte nootsmaak die qua umami deed denken aan geroosterde sprinkhanen. Het geheel wordt doorslikbaar gemaakt met een hele dikke klodder anal- slokdarm-lube.

  De Koning deed dit kunstje toch een stuk beter. Zoals bij de andere gerechten van de Mc, moet de saus de zaak redden. En juist die kkvette saus deed ons 3 uur later nog steeds zorgelijk over de maag wrijven en stinkboertjes laten. Oef. Het was gezellig, maar er komt geen 2e date.

  5 3 stemmen
  REET DEZE POTS!

  EN? IS HET WAT?

  Idee
  Smaak
  MAGGIKSAUS!?
  Geen mishandelde dieren

  RECAPITULEREND

  Vega mag in elk dieet, maar er zijn betere keuzes in de fastfoodbranche beschikbaar dan de McPlant

  6 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  6 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Flepz0r
  Beheerder
  25/10/2021 - 11:29 11:29

  Wat nou als ze die schijf hadden vervangen met de supermarkt beyond meat schijf? Die had je toch al eens geknaagd?

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  25/10/2021 - 14:00 14:00

  Wanneer je een vega-alternatief moet maken is het wel handig als het vleesch-houdende origineel behoorlijk goor is.
  Dan ligt de lat niet hoog, zeg maar.
  Weet je dat dan vervolgens alsnog te verneuken, dan moet je je gaan schamen! Maar misschien was de opdracht wel haast onmogelijk: “Maak een vega-alternatief; je budget is 14 cent.” Dat wordt lastig; zeker als je normale budget-ingrediënten (Slachtafval, behanglijm, ter beschikking-van-de-wetenschap-aangeboden-maar-afgekeurde-lichamen) niet gebruikt mogen worden.

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  Antwoord aan  Toxteth O'Grady
  25/10/2021 - 16:07 16:07

  Kweekvlees gaat nog eens vreselijk uit de hand lopen. Nieuwe gevaarlijke levensvormen die ontsnappen uit een lab ergens bij Wuhan. Intelligente Hamburgers die in opstand komen wegens aantasting van hun burgerrechten.
  Jullie zijn gewaarschuwd!!! #kweekvrees.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN

  Vega mag in elk dieet, maar er zijn betere keuzes in de fastfoodbranche beschikbaar dan de McPlantVretecool: McPlant