More

  RECENTE POSTS

  Vretecool – Cream Cheese Jalapeños met Chili Dip van Lidl

  Zo, lunchtijd en eigenlijk al geen zin meer in de week, dus wijntje en dan een snackje erbij als alternatieve lunch hier in de bunker. En wat beter dan ons laten verassen door de Lidl met de Cream Cheese Jalapeños met Chili dip.

  Want Jalapeños, dus dat kan nooit teleurstellen. Gelukkig is er ook de Lidlfactor. Herinnert u zich nog die verkrachte sjoelschijf van afgelopen vrijdag? Dat zag er op de doos heel prima uit maar bleek een grotere deceptie dan voor je verjaardag naar cabaret meegenomen te worden en dat blijkt dat je naar Guido Weijers gaat. Scheelt toch een slok op een borrel.

  Oven aangeknald, verpakking opengescheurd en zoals bovenstaand te zien is het ruim bedeeld met 6 stuks van totaal 250 gram. En een zakje saus.

  Op het rooster en 14 minuten wachten. Spul uit de oven geschept (en de verbrande gelekte roomkaas van de bodem van de oven) en op een bord met de saus.

  Het zag er nou niet echt jofel uit, zwart waar het het rooster raakte en overal gebutst en opengebarsten. In weerwil van de mogelijke indruk die de foto geeft zijn dit geen geitentestikels in tempura.

  En dan de grote test. De eerste hap. Je blijkt jalapeños dus toch te kunnen verneuken.

  De roomkaas is warm, maar veel te zoet. En het “krokante” jasje is zo overtuigend als de argumenten van Caroline van der Plas. Ja, het voldoet aan de definitie krokant jasje, maar iedereen met een begin van inhoudelijke kennis heeft direct door dat het volkomen kut is.

  De Chili Dip heeft net zo min iets met Chili te maken als de Vretecool Analen met kontseks te maken hebben. Het heet zo, maar is het niet.

  En nu we het over heet hebben, nee. Het is heet zoals de afvallers bij de volgende selectie van K3 meisjes “heet” zal zijn. Een brave huisvader met 14 jaar seksuele sahara in de vingers zal het er warm van krijgen.

  Dit had de voorselectie niet gehaald om als Forkyou “recept” te worden gekozen, laat staan dat Lidl dit in de schappen moet willen opnemen. Met je warme vla in een jasje.

  4.8 6 stemmen
  REET DEZE POTS!

  EN? IS HET WAT?

  Cream cheese
  Jalapeños
  Korst
  Smaakvol

  RECAPITULEREND

  Dit is echt het ideale product als je op zoek bent naar warme lobbige vla in een niet krokant jasje. Anders is het eetaids.

  2 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  2 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  hangmat
  hangmat
  Gast
  22/11/2021 - 23:22 23:22

  El tequito is het bier van de Lidl met tequilasmaak (WTF!) en dit zijn blijkbaar roomkaas kroketten met pepersmaak (maar dan zonder de pepersmaak en óók exclusief verkrijgbaar bij Lidl ( WTF!)

  Ik zal eens om me heen kijken de volgende keer, MAAR WAT VOOR MENSEN KOMEN ER BIJ DE LIDL??

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN

  Dit is echt het ideale product als je op zoek bent naar warme lobbige vla in een niet krokant jasje. Anders is het eetaids.Vretecool - Cream Cheese Jalapeños met Chili Dip van Lidl