More

  RECENTE POSTS

  Vretecool: Chicken Jalapeno en Salami Nuggets van Lidl

  In verband met de coronabezuinigingen is de capaciteit van de retedropbox teruggebracht en moesten er keuzes gemaakt worden. Welke nudes van de redactiegroupies bewaren we, welke gaan naar een harde schijf en wat kan sowieso weg. En tussen de foto’s kwamen we ook nog een vretecool tegen die u tegoed had.

  Dus met ietwat vertraging, op deze hete dag, een stukje nuggets van de Lidl naar de lezer toe. Eerder deden we u plezier met de flikkernuggets en de currey/zoet-zure, vandaag treft u het, we gaan jalapeno en salami testen.

  Nu weet u als het goed is nog dat de currydip smaakte naar een schimmelende Indiase vrouw die al drie weken dood in de Ganges ligt, dus die hebben we ongezien dichtgelaten, de zoetzure is erbij gezet voor de vorm, maar die was ook niet wereldschokkend goed.

  Uiteraard een biertje erbij, want dit gaat je nuchter niet in de koude kleren zitten. Helaas weer de ovenbereiding van 20 minuten, maar affijn, er was bier, dus we slaan ons er wel doorheen.

  En toen de verrassing: het was prima te bikken. Natuurlijk wil je ze liever even gefrituurd hebben en het zou een stuk beter zijn als de sauzen erbij niet naar dooie bejaarde of zuurtjes smaken, maar die nuggets zijn echt heel prima. Beetje pittig, prima smakencombinatie, deze mag echt wel nog een keer in de retevriezer belanden!

  Meer Vretecool? Dat kan. We hebben namelijk alle posts van Vretecool gebundeld onder een eigen url: www.vretecool.com. Hoe hard heerst dat dan! Hieronder kan je suggesties achterlaten voor een volgende Vretecool-post, maar je kunt er uiteraard ook je eigen Vretecool-ervaring delen. Vretecool, de meetlat voor je maag.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  EN? IS HET WAT?

  Makkelijk en snel
  Smaak Currysaus
  Smaak nuggets
  Opnieuw kopen?
  Smaak zoetzure saus

  1 REACTIE

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  1 Reactie
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Ds. Ploppo
  Redacteur
  11/05/2020 - 13:55 13:55

  Hmmm.. tot nu toe nog geen reacties. Dat is natuurlijk onverteerbaar (zoals wel meer bij Vretecool).
  Dan zou Flep dit voor niets opgegeten hebben en dat is wel heel triest.

  Je kunt wel beweren dat deze opoffering beperkt was want de nuggets waren best eetbaar, maar dat is hetzelfde als bij Russisch roulette beweren dat als het pistool niet afgaat er niets te klagen valt.
  De stress vooraf is er niet minder om. De ontlading komt meestal pas een tijd later. Want het “Wat als…?” blijft knagen.

  Ik stel daarom voor om straks om 14:14 het raam open te zetten en massaal 14 seconden te klappen voor Flep.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN

  In verband met de coronabezuinigingen is de capaciteit van de retedropbox teruggebracht en moesten er keuzes gemaakt worden. Welke nudes van de redactiegroupies bewaren we, welke gaan naar een harde schijf en wat kan sowieso weg. En tussen de foto's kwamen we ook nog...Vretecool: Chicken Jalapeno en Salami Nuggets van Lidl