More

  RECENTE POSTS

  Vretecool: Chicken Nuggets met Curry en Zoetzure saus van Lidl

  Na de axis of evil dachten we een gemakkelijke te pakken. Dus we vlogen naar een zonnig oord en schaften ons daar voor jullie een kuub nuggets aan, want wat kun je verneuken aan nuggets zou je zeggen.

  Vandaag de nuggies met Curry en Zoetzure saus van de huistraiteur Lidl.

  De bereidingswijze op de achterkant was in het Pools en Grieks en daar zijn we beide een stucje minder goed in.

  De Griekse versie na vertaling door Google Translate stelde voor de units op 1650 graden te frituren, nu zijn we, zeker wanneer ze van een Duitse organisatie afkomstig zijn, prima in staat bevelen op te volgen maar als gelouterde vretecoolslachtoffers leek ons dat zelfs wat te buitensporig.

  De Poolse vertaalde heel wat beter, althans, meer in lijn met de verwachtingen, dus werd het een minuutje of 17-19 in de over oven op 180 graden.

  Dan scoor je dus geen punten op de makkelijk-en-snel schaal, maar dat moet dan goedgemaakt worden op smaak. Het zouden er volgens de verpakking 12 zijn maar telt u even mee? HOEVEEL?

  “Serveersuggestie”. De nuggets zien er een beetje uit zoals een stel jongeren uit Purmerend na 3 dagen Salou. Wit van binnen en ietwat verkleurd op random plekken.

  Het eerste wat opvalt is de popcorngeur. De ovenbereiding heeft ze wel warm gemaakt maar zoals op de foto te zien is, werd de inhoud er niet spannender op. Beetje het gemiddelde publiek bij een Concertgebouworkestoptreden zegmaar.

  Maar dan de smaak. De zoet-zure saus is precies zoals je die verwacht, te zoet, niet zuur, maar top om de intrinsiek teleurstellende smaak van de nuggies te compenseren. Maar dan de curry. We hadden verwacht dat deze zou smaken naar curryketchup. Daar dat deed die niet. Meer naar een schimmelende Indiase vrouw die al drie weken dood in de Ganges ligt. Althans, dat vertelde ons gasttestpanellid ons. De nuggets zonder saus zijn betrekkelijk smakeloos en muf. Dus dat geeft ons de serveersuggestie:

  Meer Vretecool? Dat kan. We hebben namelijk alle posts van Vretecool gebundeld onder een eigen url: www.vretecool.com. Hoe hard heerst dat dan! Je kunt suggesties achterlaten voor een volgende Vretecool-post, maar je kunt er uiteraard ook je eigen Vretecool-ervaring delen. Vretecool, de meetlat voor je maag.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  EN? IS HET WAT?

  Makkelijk en snel
  Warm
  Smaak nuggets
  Smaak zoetzure saus
  Smaak currysaus

  3 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  3 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  28/01/2020 - 12:07 12:07

  Hmmmm, flamingool-nuggets!

  Bismarck
  Antwoord aan  Toxteth O'Grady
  28/01/2020 - 20:31 20:31

  Zielig!

  Ik zag trouwens bij de Lidl laatst ook Duff bier liggen. Misschien aardig om een keer op de wijnkaart bij de Vretecool te zetten.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN

  Na de axis of evil dachten we een gemakkelijke te pakken. Dus we vlogen naar een zonnig oord en schaften ons daar voor jullie een kuub nuggets aan, want wat kun je verneuken aan nuggets zou je zeggen. Vandaag de nuggies met Curry en Zoetzure...Vretecool: Chicken Nuggets met Curry en Zoetzure saus van Lidl