More

  RECENTE POSTS

  Vretecool: Flamingo Nuggets van Lidl

  Er werd al enthousiast naar gevraagd, het resultaat was een tandje minder. De flamingo-nuggets. Allereerst om een stukje fake news naar de mensen toe te ontkrachten, ER ZIT HELEGAAR GEEN FLAMINGO IN! FALSE ADVERTISING!

  Toen we over die teleurstelling heen waren hebben we het doosje opengescheurd.

  Uiteraard de currydip aan de kant gelegd, want die smaakt naar dezelfde schimmelende Indiase vrouw die al drie weken dood in de Ganges ligt als de vorige, en de zoetzuur zijn we ook al op vergast.

  Dus fluks overgegaan tot de crematie van de krengen:

  Het zijn dus gewoon kipseparatorvlokjes in een flamingovormpje geperst. Wat natuurlijk een voorzichtige voorbode is voor de smaaksensatie die wellicht zomaar in lijn zal liggen met de reguliere vorm nuggets.

  Nou, daar gaan we dan, een *plop* erbij want je vreest het ergste. Hier geen popcornlucht, maar weer echt onderaan de makkelijk-en-snel-o-schaal. 17 minuten is te lang voor snel bikvoer. Het was warm, dat wel, wat hard langs de randjes, alleen gek genoeg was de paneerlaag zelfs voor de doorgeschoten stukjes raar korrelig. Niet krokant maar een soort bipolaire net gescheiden kortpittige vrouw, het pleurt uit elkaar als je er naar kijkt.

  Protip, want ze liggen op dit moment bij de Lidl in Nederland in de vriezer, DOE HET NIET, laat deze hosmonuggets aan je voorbij gaan, tenzij je de kinderen waar je het aan serveert haat.

  Meer Vretecool? Dat kan. We hebben namelijk alle posts van Vretecool gebundeld onder een eigen url: www.vretecool.com. Hoe hard heerst dat dan! Hier kan je suggesties achterlaten voor een volgende Vretecool-post, maar je kunt er uiteraard ook je eigen Vretecool-ervaring delen.
  Vretecool, de meetlat voor je maag.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  EN? IS HET WAT?

  Warm
  Makkelijk en snel
  Smaak paneer
  Smaak nuggets
  Smaak sauzen

  2 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  2 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  02/02/2020 - 11:03 11:03

  Hmmmm, flamingool-nuggets!

  Tester
  Tester
  Gast
  14/02/2020 - 14:14 14:14

  test

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN

  Er werd al enthousiast naar gevraagd, het resultaat was een tandje minder. De flamingo-nuggets. Allereerst om een stukje fake news naar de mensen toe te ontkrachten, ER ZIT HELEGAAR GEEN FLAMINGO IN! FALSE ADVERTISING! Toen we over die teleurstelling heen waren hebben we het doosje...Vretecool: Flamingo Nuggets van Lidl