More

  RECENTE POSTS

  Vretecool – Asian Style Beef & Beans van de Lidl

  Nou, was dat even een ramharde deceptie met die magnetronrijst. Dat was kut met peren maar dan zonder kut of peren. Gelukkig zal de Asian Style Beef & Beans dan wel dat rechtzetten mag je hopen. Toch?

  De verpakking belooft veel goeds, je kunt dit immers met stokjes eten (of een vork, geheime tip!). Nu zien de stukjes rundvlees er wel een beetje uit als geschaafd plastic, maar ok, we gaan het proberen.

  Hmmmm, ziet er lekker uit!

  Er zit zelfs 0.5% van de FvD frontman in dit gerecht! Het opwarmen is eenvoudig, pleur water in een pak, zakje erbij en roeren. Wel jammer dat het recept zo onduidelijk is over de exacte bereidingstijd, want er zijn hordes mensen die niet weten wanneer sperziebonen gaar zijn. WEES EENS CONCREET!

  En dan het resultaat. Het zou een vleesgerecht in pittige saus zijn. Was het heet? Nee, je moeder is heet, dit was onaangenaam zurig. De wortel smaakte raar, soort knapperig, maar dan meer alsof je door een drilpudding met een korst heenbijt. Het vlees is, tsja, vlees, maar smaakte aardig beroerd. De sperziebonen waren nog het minst onacceptabel. Er is geen closeup foto van het gerecht wegens snel weggegooid.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  EN? IS HET WAT?

  Vlees
  Bereidingswijze
  Groente
  Liever dit dan corona?

  5 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  5 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Villasappho
  Villasappho
  Gast
  26/03/2020 - 12:26 12:26

  Duidelijk taal, daar hou ik van, dan laat ik het lekker leggen in die winkel.

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  26/03/2020 - 13:24 13:24

  Makkelijk en snel is het ook niet meer als je 15 minuten aan de rijst verspeeld hebt en dan nog X minuten voor deze meuk (8 < X < 25).
  En je kunt ondertussen niet even wat anders doen, want je moet "regelmatig roeren".
  Dit gerecht behoeft "intensive care", zeg maar.

  En dan na al die moeite de boel nog in de kliko zien verdwijnen ook… het is diep triest. Ik hoop dat je nog wat anders gehamsterd had om toch het hongergevoel wat weg te nemen.

  Bismarck
  27/03/2020 - 21:00 21:00

  Pfff we zijn wel erg kritisch hoor. Ik heb dit toevallig een maand geleden ook geprobeerd. Dat roeren hoeft niet zo regelmatig. Gewoon in de pan, klein beetje water erin en wat Hoisin saus (ook bij de Lidl). ff minuutje of tien op laag pitje laten pruttelen, één keer doorroeren en afhankelijk van of het al haast droogkookt desnoods wat vocht aanvullen in de vorm van Hoisin en nog een minuutje of 2-5 laten pruttelen. Smaakt prima, ook zonder rijst (of met, als je het wat natter laat voor sauseffect).

  Ik heb destijds in ieder geval meteen nog een paar doosjes geprehamsterd, voor als ik straks een paar weken aan Mexicaans bier ben.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN

  Nou, was dat even een ramharde deceptie met die magnetronrijst. Dat was kut met peren maar dan zonder kut of peren. Gelukkig zal de Asian Style Beef & Beans dan wel dat rechtzetten mag je hopen. Toch? De verpakking belooft veel goeds, je kunt dit...Vretecool - Asian Style Beef & Beans van de Lidl