Vissen. Die stukken dier die je op de bbq sodemietert als de os op is. Maar, aldus onze helaas onvermoeibare uitvinder hier in de bunker, “vissen” schijnt dus ook een werkwoord te zijn.

Al klinkt, na de uitleg van Ed Baars, het niet als -werk-. Je zit, aldus eddepet, aan de waterkant, op een oncomfortabel stoeltje, zonder wifi, met een stuk touw aan een stok en dan ga je zitten wachten. Dat kunnen we in de bunker ook, droog, op een comfortabele stoel met paprikchips en *plop* binnen handbereik was het verweer van Reet, “wat de vliegende neuk moeten de lezers daarmee”, maar Ed was heel stellig, dit moest op Retecool, dit gingen de mensen leuk vinden.

Nu vinden wij ten aanzien van vissen alleen DIT stukje cabapret van Lebbis leuk, maar omdat Ed z’n salaris toch betaald is rammen we het online en de vraag aan de kijkertjes thuis is, willen we MEER of MINDER over vissen?

Uitvindingen! Dat doen we overigens al een tijdje. We doen wel meer heersende dingen overigens. Ons “Je moet je muil houwe” toeroepen kan op Twitter, ons laten weten dat jij de beste uitvinder van Nederland bent mag ook op Facebook, maar dan wel nadat u onze pagina geliked hebt.
0 0 stemmen
REET DEZE POTS!
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties