More

  RECENTE POSTS

  ReteUniversity: Hoe heeft de computer de Sovjet-Unie verwoest?

  Vandaag, op deze wonderschone kletsnatte vrijdag, hebben we voor u de eerste aflevering van ReteUniversity, een vanaf heden vaker terugkerende mix van kortere en langere video’s over specifieke onderwerpen die de moeite waard zijn om naar te gluren.

  In beginsel een wetenschappelijke insteek, maar als we wat soosjaals tegenkomen gaan we dat ook bunkerhard in uw collegerooster duwen.

  We zijn hier geen HBO, er is geen verplichte aanwezigheid, u kunt naar hartelust een stukje overslaan, maar onthou dat net als in het echte leven, wanneer u stopt met schaven en ontdekken, u langzaam doodgaat.

  Binnen het communisme leek alles goed te gaan. De werkeloosheid was nul, volgens de staat was iedereen blij. Toch klapte het systeem van de Sovjet-Unie. Er kwam niet eens een grote revolutie aan te pas. Hoe kan dat? De pc heeft er het een en ander mee te maken, zegt prof. dr. André Gerrits van Universiteit Leiden.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  1 REACTIE

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  1 Reactie
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  wouzer51
  wouzer51
  Gast
  29/04/2016 - 19:22 19:22

  Ah, lekker integraal over genomen video’s van UVN. Videos die overigens best met een korreltje zout genomen mogen worden. Dit is geen absolute wetenschap maar zeer politiek getint subjectief geneuzel. Leuke insteek, maar zeker geen wetenschap.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN