More

  RECENTE POSTS

  Vreselijk Vindingrijke Vrijdaguitvindingen – bord plate keuken kitchen bestel lijst order list plak tape

  De Horeca. Mensen die zich aldaar wel eens vervoegen weten als geen ander dat de horeca toch een van de meest ongeorganiseerde branches is in het land. Nergens anders is het concept “ja doe maar wat” zo ingeburgerd als daar. Waar in ontwikkelde landen de hoereca gebruik maakt van moderne concepten als “bedienwijken”, “looproutes”, “digitale bestelsystemen” en “werkschema’s” is in Nederland de situatie bar en boos. Het personeel wordt overbetaald, staat de helft van de tijd niets te doen en nog lukt het niet om de eenvoudigste dingen goed te doen.

  Gelukkig is daar onze redder in donkere dagen, Ed “Kroketje met” Baars. Gezien z’n cholesterol zou hij rustig klant van het jaar kunnen zijn bij snackbar ‘t Hoekje, maar hij denkt verder dan de hoek. Hij denkt landelijk, wat zelfs, hij denkt wereldwijd. Zoals je in de titel kunt zien is hij ook de Engelandse toer opgeslagen.

  Zijn nieuwste idee is een zelfklevende sticker (hoe kom je erop) die je aan het bord kunt plakken waar je op de achterkant de bestelling kunt schrijven. (wederom, hoe kom je erop) Dit is zo briljant, waarom is NIE-MAND in de hoereca hier ooit opgekomen. Kom op. Zo eenvoudig. Het beste idee van Nederland. Namens Horeca Nederland, Ed, dat had je niet hoeven doen. Nee. Echt niet.


  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  2 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  2 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  cspr
  Lid
  13/11/2015 - 16:58 16:58

  Je zou eigenlijk zo’n apparaat moeten hebben, maar dan een die die stickers van Ed automatisch uitprint.

  http://www.yourpos.nl/wp-content/themes/yourpos2/img/yourpos-fpos-horeca-kassa.jpg

  Heiner
  Heiner
  14/11/2015 - 21:38 21:38

  Tafel één, bijvoorbeeld…
  Tja een restaurant waar je je eigen tafel mee moet nemen,
  die ken ik niet.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN