More

  RECENTE POSTS

  Voor een aanstormende stier gaan staan is nooit handig

  Dat heeft de Portugese Fábio Francisco afgelopen weekend in de Praça de Touros da Chamusca ondervonden.

  Hij verveelde zich blijkbaar stierlijk, maar was beter eerst even naar Specsavers gegaan, dan had hij de stier zien aankomen. De stier vroeg nog: “Zeg, heb je er een beetje zin in? Want ik ben enorm hoorny” en zijn loopbaancoach adviseerde hem sowieso om de koe bij de hoorns te vatten. Daarbij zei zijn horoscoop, Taurus: ga deze week problemen niet uit de weg.

  Fabio reageerde os-tentatief: Hoezo aan de kant? Dat is bullshit! Terwijl hij zich door de stier gewillig naar de slachtbank liet leiden. Misschien had hij gewoon beter zijn best moeten doen op school, dan had hij op een minder pijnlijke manier zijn bull gehaald. Maar goed, een os die als een trein over je heen walst is weer eens wat anders dan een trein die in Oss over je heen walst (#toosoon?)

  https://www.youtube.com/watch?v=RGLU2-te7o4

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  3 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  3 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Broeder Bolognese
  09/10/2018 - 14:08 14:08

  Meer van dit soort Iberiërs! Maar dan met gezond verstand graag.

  Roel Zwaar
  Lid
  09/10/2018 - 21:38 21:38

  Volgende keer fair-play svp. Geen medische hulp meer, dan is het speelveld enigszins gelijk.

  Bismarck
  10/10/2018 - 09:26 09:26

  Dat is normaal in Portugees stierenvechten. Het idee is dat er eentje de stier op zich af laat rennen en op de kop gaat hangen, waarop een paar maten toespringen om samen de stier onder controle proberen te krijgen. Tot slot gaat er eentje aan de staart hangen en laat de rest los. Dat alles met blote handen. Vooraf worden wel weerhaken in de stier zijn rug gestoken, maar dat gaat te voet en zonder hulp van een wapperend doekje. Laten we zeggen dat de Portugezen, in tegenstelling tot de Spanjaarden, de stier in ieder geval een eerlijke kans geven om gelijk te spelen.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN