More

  RECENTE POSTS

  Vindingrijke Vagina Vrijdag: Stop geen tabak in uw pruim

  Want daar wordt die niet te pruimen van. Nu staat er wel op het doosje dat het doosje er strakker van wordt, de meneer die het voortuintje komt openploegen enorm veel meer genot ervaart en zijn er vrouwen zwangerder door geworden, maar demense die ervoor doorgestudeerd hebben zeggen dat je het niet moet doen.

  Mocht u nu denken, het staat op retecool, snel naar de winkel en uitproberen, dan komt u van een koude kermis thuis. Het heeft weinig zin om een paar Javaanse Jongens tot uw vagijn toe te laten, u zult toch echt naar West-Afrika moeten afreizen om aldaar voor 17 dollarcent een sachet aan te schaffen om uw vagijn om te toveren tot vlamtosti, peperput, srirachascheur danwel ketskloof pedis, afhankelijk van welke zakje Knorr Vaginagerechten u openscheurt.

  Maar dat moet u dus allemaal niet doen, naast vaginale schimmels ken je er ook kanker van krijgen en dat is niet voor de poes. Dus, als er rook vanaf komt, hoogstens wat glijmiddel aanbrengen.

  In de categorie “Dingen om niet met je vagina te doen” vond u op retecool eerder knoflook, stomen, wespen, ijslollies en stofzuigers.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  2 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  2 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Ds. Ploppo
  Redacteur
  24/01/2020 - 13:36 13:36

  Deze post komt wat te vroeg. Het is nog 9 maanden tot stoptober.

  Rudolf Steiner beweerde dat je van het lezen van negerromans mulattenkinderen kreeg. Ik ben benieuwd wat voor kinderen ontstaan na het zwanger worden van pruimtabak.

  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  Antwoord aan  Ds. Ploppo
  24/01/2020 - 15:30 15:30

  Zolang je niet over je uterus rookt, lijkt me er weinig aan de hand.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN