More

  RECENTE POSTS

  BREKEND: Vrouwen afgeraden wespen in vagina te stoppen

  Brekend nieuws uit Canada van Dr. Jen Gunter. Mevrouw Gunter is een gynocoloog en weet dus dingen van de voorbips en raadt iedereen en heur moeder ten strengste af om gemalen wespennesten in de vagina te stoppen.

  Wacht, denkt u nu. Dit is toch fake news? Nee. Helaas. Er zijn dus vrouwspersonen die ten behoeve van het (weer) strakker krijgen van de kinderstortkoker fibromusculaire buis met gelaagd epitheel zich geen moment bedenken wanneer een of andere huismoeder op Etsy gemalen wespennestballetjes te koop aanbiedt voor dit doel.

  “Hoi, neuken?”

  Want fuck de wetenschap en onderzoek, het staat te koop op internet en het is dus waar. Maar het blijkt dus vet kut voor je vagina te zijn. Zo zal die gortdroog worden (alsof je vagina de hele dag stukjes van Peter Breedveld moet lezen) en kapot gaan tijdens het geslachtsverkeer. Wat ook behoorlijk niet fijn is en tevens onhandig voor het erotische vermaak. Plus, voor de bareback gloryhole fanatici onder de lezeressen, de kans op overdracht van HIV is nog groter ook. Oh ja, en het brandt dus als de vliegende typhus als je het aanbrengt.

  Om Dr Jen haar meest epische advies te citeren:

  Here’s a pro-tip, if something burns when you apply it to the vagina it is generally bad for the vagina.

  Nu is er natuurlijk begrip voor dat na een kindergeboorte er de wens kan zijn om de “salami in de lege gang” situatie te verbeteren, MAAR KOOP DAN NIET EEN OF ANDER PAARDENWESPENMIDDEL OP INTERNET DAT NUL WETENSCHAPPELIJKE ONDERBOUWING HEEFT. LEUK DAT ZE HET IN ZUID-OOST-AZIË OOK DOEN, MAAR HOE OUD WORDEN DIE MENSEN EN WAT IS HUN PERCEIVED BLIJHEIDSSCORE VOLGENS DE HAPPINEZZ? NOU?

  Er is vanuit de redactie, voor alle lezertjes die met twijfels zitten, de vraag uitgegaan naar mevrouw Gunter of sounding nog steeds wel als veilig wordt beoordeeld.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  6 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  6 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  chubbychaser
  04/06/2017 - 10:42 10:42

  Ik ben zo blij dat ik een blijvende invloed op dit mooie medium heb mogen uitoefenen met een simpel stukje metaal in een roede.

  Roel Zwaar
  Roel Zwaar
  Gast
  04/06/2017 - 11:06 11:06

  Maar de vraag is natuurlijk: waar googlede je op, toen je dit ontdekte?

  Baratheon
  Baratheon
  Gast
  04/06/2017 - 11:12 11:12

  Echt brekend is dit niet. Dit nieuws is al een paar dagen oud.

  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  Antwoord aan  Baratheon
  04/06/2017 - 11:16 11:16

  Gaat het inmiddels wat beter met de grot van frau Baratheon?

  Baratheon
  Baratheon
  Gast
  Antwoord aan  Toxteth O'Grady
  04/06/2017 - 11:21 11:21

  Enorme vleermuizenplaag en hier en daar wat stof, maar verder is alles okidoki 😀

  Monade
  04/06/2017 - 18:10 18:10

  Gemalen wespennest is hetzelfde als zaagsel of papiersnippers, maar dan nóg onhygiënischer. Was je soms doktertje aan het spelen met de opgerolde Friesch Dagblad van gisteren samen met Terra?

  alsof je vagina de hele dag stukjes van Peter Breedveld moet lezen

  +14. Dat dan weer wel.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN