More

  RECENTE POSTS

  BREKEND: Vrouwen afgeraden ijslollies in vagina te stoppen

  Welkom op het onregelmatige feuilleton op Retecool “Wat moet u niet in uw vagina stoppen”. Tot op heden bespraken we al de stofzuiger in de vagina en de wespen in de vagina.

  Vandaag is het echter taffesheet en dientengevolge moeten we de vrouwtjes wijzen op het volgende gevaar voor heur voorbips. U kunt natuurlijk uw vrouwelijke vooronder willen afkoelen, maar pak dan een glasdildo uit de vriezer, maar steek in godsnaam geen ijsco in uw fibromusculaire buis met gelaagd epitheel. Das namelijk enorm kut voor je, nou, ehm, dat dus. Je kunt er brandwonden van krijgen alsook een enorme infectie wegens de suikers die helemaal niet in de vagijn thuis horen.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  4 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  4 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  26/07/2019 - 10:56 10:56

  Warm warm

  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  26/07/2019 - 10:57 10:57

  Der Webmeister:
  “Steek een grote zwarte magnum in je reet!”

  OK!

  N=1
  N=1
  Lid
  26/07/2019 - 17:39 17:39

  Tja, het stond ook al weer in de Telegraaf, want weer een mooie afleiding om die grote, dikke zwetende olifant in de kamer maar niet te hoeven benoemen. Daarom maar ook weer even een lap rood vlees in de Wat u Zegt rubriek, want zo’n klimaatverandering kost me jan modaal toch een hoop financieel geld WARGLB!. Maar gelukkig is het allemaal indoctrinatie, die feiten.

  Ik ga maar eens even lekker op een raketje zitten. Dan laat het me verder koud.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN