More

  RECENTE POSTS

  Trump gaat wekelijks een lijst publiceren met misdaden gepleegd door immigranten

  President van Amerika Donald Trump heeft opdracht gegeven voor weer zo´n geweldig idee dat de helft van de Amerikanen over de streep heeft getrokken om op hem te stemmen: Hij gaat elke week een lijst publiceren met misdaden gepleegd door immigranten.

  Daarnaast zal de lijst ook details bevatten van steden die weigeren om immigranten te deporteren. De letterlijke tekst van de order die Trump heeft ondertekend luidt:

  To better inform the public regarding the public safety threats associated with sanctuary jurisdictions, the Secretary shall utilize the Declined Detainer Outcome Report or its equivalent and, on a weekly basis, make public a comprehensive list of criminal actions committed by aliens and any jurisdiction that ignored or otherwise failed to honor any detainers with respect to such aliens.

  Het maakt overigens niet uit of die immigranten legaal of illegaal in de Verenigde Staten zijn, als ze een immigratieachtergrond hebben, zijn het “aliens”. Ik neem aan dat de native americans van blijdschap een gat in de lucht springen, maar ik ben bang dat Trump dat niet echt bedoeld heeft met zijn ondertekende order. Tijdens het ondertekenen las Trump ook de namen op van Amerikanen die zijn vermoord door illegale immigranten.

  Over Mexicanen is Trump ook vrij duidelijk en worden wat Trump betreft vrijwel allemaal teruggestuurd naar Mexico:

  They’re bringing drugs. They’re bringing crime. They’re rapists and some, I assume, are good people

  Steden als New york, Seattle en Chicago hebben al aangegeven niet mee te werken aan het deporteren van immigranten, waarop Trump in het vooruitzicht heeft gesteld deze steden op geen enkele manier meer financieel te ondersteunen. Ik denk dat Hitler zelfs zoiets zou hebben van “Also Also Also“. Over Hitler gesproken, die had nog wel een aardig idee om bepaalde groepen mensen duidelijk te onderscheiden van de rest. Daar moet Trump misschien iets mee doen…

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  6 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  6 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Trollbuster
  Lid
  27/01/2017 - 23:53 23:53

  We vergelijken Donald, Greet, Marien en co. altijd met Ome Dolf, Neef Anton en/of Ome Josef, maar willen Dolf, Anton en Josef wel met dit zooitje vergeleken worden?

  Trollbuster
  Antwoord aan  Trollbuster
  27/01/2017 - 23:55 23:55

  Of zouden zij een ongelooflijk stijve krijgen van alle ideeen van deze gasten?
  (Van die vragen die je stelt na een gezellige vrijdag avond)

  Hoofdmeester
  Antwoord aan  Trollbuster
  28/01/2017 - 05:26 05:26

  Trump daarentegen krijgt enkel een stijve bij de gedachte aan zichzelf.

  Broeder Bolognese
  28/01/2017 - 09:22 09:22

  Hadden we iets anders verwacht van een Duitse immigrant?

  MadDieu, drukt zijn snor
  28/01/2017 - 22:30 22:30

  Die man persifleert steeds meer Donald Duck.

  A propos: In de lange rij foto’s gemaakt op een van de Women Marches, de dag voordat Trump president werd.

  http://s04.tcuniverse.com/vkmedia_store/2017/01/ynRy5IgR7twsYySC/sizes/clean/pics_034_clean_790.jpg

  Weirdoinventor
  Lid
  29/01/2017 - 23:18 23:18

  Ik ken nog een aantal mensen die dit soort plannen uitvoeren. Ik kom dan ook niet meer op dat forum, veel te giftig die sfeer. Het is een erg efficient truukje, gebouwd op het feit dat mensen gevoelsmatig anekdotisch bewijs niet van echt kunnen onderscheiden. Maar je moet wel een redelijke schoft wezen om van zulke goedkope propaganda officieel beleid te maken.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN