More

  RECENTE POSTS

  Treitervloggers zijn in scene gezet door Powned!!1!ONE1!11

  Ja, je leest het goed, de treitervloggers die de laatste tijd de Internets lijken te terroriseren zijn in scene gezet door het onvolprezen Powned.

  Dat zeggen wij niet, dat zegt professioneel en tevens gecertificeerd aluhoedje Martin Vrijland, aka Martijn Christiaan Nico Alberda. Vrijland ging er eerder namelijk al van uit dat de Tsunami van treitervloggers een opzetje van de overheid, Juliette Rot, Ismail Ilgun en Jeroen Pauw was om zo het klakkeloos filmen op straat te kunnen verbieden. Klinkt aannemelijk toch?

  Wel nu, een mede-aluhoedje heeft een compilatie gemaakt van de gebeurtenissen rond de wijk Poelenburg en dan vooral op het moment dat de heren van Powned aan het filmen waren. Voor Vrijland onderschrijft deze compilatie volledig wat hij al eerder vermoedde; de boel is in scene gezet. Maar niet door de overheid, Juliette Rot, Ismail Ilgun (die opeens enorm veel spijt heeft, of toch niet) en Jeroen Pauw, NEEN! Door Powned! Die hebben vervolgens de eerder genoemde personen (en tevens Rapper Boef) wel ingehuurd om de act legit te maken, maar het is dus Powned die het kwade brein achter de gebeurtenissen van de afgelopen maand zijn.

  Het doel van deze opzet is om een door het volk goedgekeurde politiestaat te kunnen creëren volgens de Problem, Reaction, Solution methode. Hierin heeft de politie vrijspel tegen de volgens Martin Vrijland aanstaande volksopstand:

  Dus: meer macht bij de politie en steeds minder rechten bij het volk. Dat alles op basis van goed acteerwerk. Werkt dat echt zo? Als je 17 miljoen mensen in toom wilt houden (met in het achterhoofd toekomstige volksonrusten), mag het best een paar centen kosten om daarvoor nu al alle kaders te scheppen. Dus enig acteerwerk zal best in het budget te passen.

  Goed, check hier onder de compilatie waarop Martin Vrijland zijn conclusie, dat de boel door Powned is opgezet, heeft gebaseerd. Wij gaan alvast even een grootverpakking aluminiumfolie kopen en wat extra beton voor de redactiebunker inslaan, zodat we goed voorbereid de aanstaande volksopstand in kunnen. Het was leuk jullie gekend te hebben!

  2 1 stem
  REET DEZE POTS!

  2 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  2 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Bismarck
  22/09/2016 - 11:09 11:09

  Wellicht legt deze meneer de regie verkeerd, maar (meerdere!) toneelstukjes worden er zeker gespeeld op die beelden (laten we wel zijn, het tegen de grond werken van die arrestant is ook een stukje toneelspel van de agenten om de buurt te laten zien dat ze hard optreden).

  Roel Zwaar
  Roel Zwaar
  Gast
  22/09/2016 - 16:49 16:49

  The World Is A Stage And Each Must Play It’s Part.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN