Ja, jullie dachten natuurlijk dat het over was met het Hollandse Hits Maandag geweld van gisteren, maar niets is minder waar! Want de Top 150, de politieke tak van de Top 2000, is nog helegaar niet af.

Vandaar dat we doorgaan met het voordragen van Nederlandstalige kneiters voor deze politieke hitlijst. En ondanks dat de titel “Bella Bella Señorita” anders doet vermoeden, is er geen woord Frans aan deze Hollandse Hit van glimkoning Robert Pater uit Raalte. Dit nummer hebben we speciaal voor minister van infrastructuur en waterstaat Cora van Nieuwenhuizen uitgezocht. Robert is namelijk een autorijder in hart en nieren. Want hij probeert de aandacht dan wel een beetje af te leiden door een madammeke met plakplaatjes op shotgun te laten meerijden, maar uiteindelijk gaat het Robert maar om één ding! De trots van zijn leven: een echte witte Mercedes AMG C 63 Sedan! Kijk maar, het staat echt achterop zijn Mercedes: AMG. En niet geheel onterecht dat Robert hiervoor gekozen heeft, want een Mercedes Benz AMG C 63 Sedan doet het altijd goed bij de plakplaatvrouwtjes! Dat domme liedjes zingen levert dus best centjes op, want een beetje AMG begint bij een ton, maar dan heb je geen 8 cilinder, maar een mindere god met 6 cilinders. En Robert kennende gaat ‘ie voor het echte werk: een dikke, roffelende V8 en die gaan vanaf 125k.

Helaas heeft hij zijn nummerbord laten blurren, dus kunnen we niet controleren of het hier echt een dikke V8 betreft of de iets schralere V6 (nog steeds behoorlijk potent overigens). Of wacht, in deze clip van Robert Pater was het blijkbaar niet nodig om zijn kenteken te blurren, terwijl het toch echt om dezelfde auto gaat. Snel even checken welke versie Robert heeft gekozen: NG-078-Z. Wut wat? Geen AMG C63? Ook geen AMG C43, maar een Mercedes Benz C180. Prima auto, maar helaas wel de kleinste motorisering.

Nu ja, we begrijpen Robert wel hoor: Rutte en z’n Haagse laven maken alles duurder waardoor alles altijd nooit niet meer fatsoenlijk te betalen is voor de gewone man en dus ook geen AMG  en de hoge heren in Den Haag graaien waar het je bij staat samen met de banken en Zwarte Piet mag ook al niet meer en ziekenhuizen gaan failliet en er staat steeds meer file en en en…

De Nederlandse Tweede Kamer gaat de Top 2000 aanvallen, dus dan doen wij mee! Spelregel is wel dat alle heren en dames politici één Vaderlandstalig (Nee, niet Turks Kuzu) nummer moeten inzenden. Wij bij Retecool hebben zwarte band Nederlandstalige muziek, dus dat kunt u wel aan ons overlaten. Alle adviezen bekijkt u hier, voor de algemene categorie Hollandse Hits Maandag kunt u zich hier vervoegen. Ons nog meer tips geven kan op Twitter, of op Facebook, maar dan wel nadat u onze pagina geliked hebt.

14

Reaguur dan!

Gewoon even inloggen om te reaguren
avatar
Plaatjes
 
 
 
Audio en Video bestanden
 
 
 
3 Reacties
11 Reacties op reacties
0 Volgers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
Meneer van DaleWeirdoinventorFlepz0rgrotesnorMonade Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
Flepz0r
Eindbaas!

Goeie tieten op die chick, zal dus wel ingehuurd zijn.

Broeder Bolognese
Broeder Bolognese

Net als die proletenbak.
Liever een ster in m’n ruit dan op m’n motorkap!

Flepz0r
Eindbaas!

Dat ook nog eens, daarbij, zelfde lokatie opgenomen als het geschoren nijlpaard volgens mij.

Monade
Eindbaas!

Waar is die lokatie, en mag er een hek met prikkeldraad omheen cq een bom op? #dtv

Flepz0r
Eindbaas!

Giethoorn. Vrees ik.

Weirdoinventor

Ziet er inderdaad heel erg Giethoorn uit.

De pluszijde is dat ik nu dat deuntje van Fanfare in mijn hoofd krijg in plaats van iets uit de clip zelf.

Meneer van Dale
Eindbaas!

San Antonio natuurlijk! Heb je het nummer niet geluisterd ofzo?

Toxteth O'Grady
Eindbaas!

Bij Rent-a-rack?

Flepz0r
Eindbaas!

Tiet-o-palooza

Broeder Bolognese
Broeder Bolognese

Bella bella señorita, daar is geen woord Hollands bij!

grotesnor
Eindbaas!

Wat de neuk is er toch met die “officiële” videoclips? Alsof er ook maar iemand zou zijn die stiekem neppers gaat lopen te willen te playbacken.

*idee krijgt

Flepz0r
Eindbaas!

Dat je dus niet denkt dat je naar onofficiele kutmuziek zit te loeren.

Weirdoinventor

Retecool officieuze clip maandag.

En dan allemaal op deze locatie opnemen.