More

  RECENTE POSTS

  Retecool adviseert Tweede Kamer over muziek van Nederlandse bodem

  Tussen al het grote nieuws van deze week is er één nieuwsfeitje onderbelicht gebleven, namelijk dat de Tweede Kamerleden een concurrent van de Top 2000 gaan neerzetten. De Top 150, vermoedelijk naar het landelijk aantal VVD-leden zonder veroordeling voor fraude en oplichting, moet laten zien dat Tweede Kamerleden ook gewoon mensen zijn.

  Maurits von Martels (CDA) en Zohair el Yassini (VVD) hebben het bedacht en hebben afgelopen week alle kamerleden verzocht een top 5 in te leveren zodat ze daar een top 150 van kunnen knutselen. Voor de rest is er namelijk geen fuck meer te doen in dit land.

  Gelukkig maken ze het zichzelf wel een beetje lastig, want er moet minimaal één vaderlandstalig nummer op de lijst. En daar bedoelen ze mee Nederlandstalig, voor we Turkse kutmuziek op de lijst krijgen dankzij DENK.

  Nu is de kans (buiten het PVVee smaldeel wellicht) klein dat de heren en dames politici op de hoogte zijn van de muziek die menig tokkie onderbuikmongool kampsjaak echte Nederlander het hart sneller doet laten kloppen. Gelukkig is daar hun betrouwbare rots in de branding, uw allen Retecool. Want wij hebben een typhushoeveelheid ervaring met muziek van “Hollandse Bodem” dankzij de succesvolle lanceringen van De Stoopjes en Zanger Rinus en het regelmatig in het zonnetje zetten van een allegaartje aan zangers <vulnaamin> in onze rubriek Hollands Hits Maandag.

  Gedurende de hele dag vandaag gaan we u, de 150 volksvertegenwoordigers, dus vergassen vergasten op de beste muziek van dit moment van Vaderlandstalige bodem, zodat ook voor de politici met smaak het mogelijk moet zijn toch een lijstje in te zenden.

  We trappen af met een reprise van een Retecoolklassieker, Manita, met haar lied dat je recht in het hart en trommelvliezen raakt, Red mij.

  De Nederlandse Tweede Kamer gaat de Top 2000 aanvallen, dus dan doen wij mee! Spelregel is wel dat alle heren en dames politici één Vaderlandstalig (Nee, niet Turks Kuzu) nummer moeten inzenden. Wij bij Retecool hebben zwarte band Nederlandstalige muziek, dus dat kunt u wel aan ons overlaten. Alle adviezen bekijkt u hier, voor de algemene categorie Hollandse Hits Maandag kunt u zich hier vervoegen. Ons nog meer tips geven kan op Twitter, of op Facebook, maar dan wel nadat u onze pagina geliked hebt.
  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  2 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  2 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Weirdoinventor
  Lid
  29/10/2018 - 12:51 12:51

  Ik nomineer Appa met Ik heb Schijt (aan de overheid), Doe Maar met Voordat De Bom Valt, Het Goede Doel met (waar is hier de) Nooduitgang en het Klein Orkest met Over 100 Jaar (zijn jullie allemaal dood).

  Past misschien wel aardig bij de werksfeer daar.

  Rage Against The Machine mag in het Engelstalige gedeelte van de top.

  Maar ik ben vooral benieuwd naar de organisatie en de stemprocedures van de verkiezingen. Dat ze maar laten zien dat ze vakmensen zijn.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN